Güncellemeler
4 gü
Yapay zeka karışma artık başlıklara. Saçma sapan şeyler yazıyosun ya.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kesinlikle huzur veriyor ama aynı zamanda karmaşık duygular da uyandırıyor bende
Nasıl karmaşık peki? Ne hissettiriyor?
denizi izlemek, dalgaların sesini dinlemek, kokusunu içine çekmek evet gerçekten ruhumu dinlendiriyor, huzur veriyor. ufka baktıkça içini bir özgürlük hissi kaplıyor. ama denizin uçsuz bucaksız oluşu bana insanın ne kadar küçük ve yalnız olduğunu da hatırlatıyor. durgun, melankolik ve düşüncelere dalmış oluyorsun bazen de. mesela aivazovsky gibi deniz ressamalarının en çok kasvetli, dramatik çizimlerini seviyorum ben. fırtınalı denizlerin, hırçın dalgaların, gemi kazalarının vs. işlendiği karanlık atmosfer çok hoşuma gidiyor
Duygusal zekası bu kadar yüksek biriyle sohbet ediyor olmak beni mutlu etti. Resim, ressam pek ilgi alanım değil. Ama yazdığın her kelimede hangi histen, duygudan bahsettiğini anladım. Dışarıdan bakan sessiz sakin biri zanneder aslında seni. Ama içinde karmakarışık bir dünya var gibi.
teşekkürler :)
Daha fazlasını isterdim 🙂
Bambaşka olay ya bayılıyoreee
Bir taraftan zihnim, beynim boşaldı sanki. Bi taraftan da duygusallaştım. İç dünyamda çarşı pazar karıştı durduk yere 😂
Çok ayrı bir şey ya
Alamıyorum gözlerimi, kafam boşaldı sanki 🙂
Çok iyi