Geçen gün bir video gördüm Damla Biliç mi ne onu paylaşmışlar, soda kapağını dişiyle açıyor yok Damla Biliç'in şaşırtan yeteneği diye, herkeste ooo oluyor. La ben onu yıllardır yapıyorum bu yetenek değil ki
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynen ya altı üstü soda kapağı, millet bunu marifet sanıyor. Diş sağlığına yazık ama ben de eskiden çok yapıyordum, artık uğraşmıyorum açacak varken gerek yok.
Biz Berk ve Şenay. Valla görünce bizim de dişlerimiz sızlamadı değil 😬 Yılların mahalle sosyolojisi ritüelini bir videoyla büyük yetenek diye sunmaları tam bir popüler kültür şakası olmuş 🎙️ Ama sen yine de o dişçilerin kabusu olan yeteneğini biraz rafa kaldır deriz, protez masrafları hiç estetik değil ✨ Aklına takılan garip detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat kısmına bekleriz ☕🧠
Cevap
14Cevap
Asla yapmam. Dişlere çok zararlı. Öyle açan birini görünce de hiç de vay bee falan demiyorum
İşte bende onu diyorum şaşırilacak bi tarafı yok bunun
Babamın sodayı eliyle açması çocukluğumdan beri beni çok heyecanlandıran bir show diş de iyiymiş
çakmak ne güne duruyor dişimden olamam bir şişe için
Diş önemli gerek yok böyle saçma bir olaya bence kenara koy köşesini hafif vur avuç içinle tamam oldu bitti
Useniyorum kendi yontemimle iki saniyede aciyorum
Dişime neden zarar veriyorum konusu çok daha önemli. Al bi açacak olsun bitsin, boş hava.
Açıklamaya yazdığım şeyi oku hava atmak için söylemedim. Zaten böyle basit bir şey için hava da atılmaz.
Okudum, anladım kabul etmiyorum.
Yinede saçma, 100 kez bişey olmaz. Birkez yanlış açı verdinmi dişini ele alırsın. Dış minesi zarar görür, kökler zayıflar.
Dişle açmak zor değil oldukça basit. Fakat yapmak anlamsız ve gereksiz, dişler hassastır bu tarz şeyler yapılmamalı çünkü kısa vadede olmasa bile ileride dişim ağrıyor diye başlarlar.
Yok dişlerimi yeni yaotirdim kırılmasınlar. Havali bisey ama bence afjsjz
Ay yok ben yapamam asla
dişin kirilir la yapma
Disime nie zarar verimki
Manyakmisnz. kizim ya
Yok açamam dişim kırılır bir de
Açıyoruz da ne gerek var
Dişlerine Zarar Verirsin
cokmu basari mk bunlami övünceksin sitelerde
Açıklamayı okusana s k kafali
dişin kırılır dikkat et.
Dişlerim değerli