Hayalimde hep birlikte çalışırız ederiz, huzurlu bir yuvam, çatım olmasıydı ama gel gelelim ki hayallerimin en uç noktasına geldim? İmtihanda mıyım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayalimde hep birlikte çalışırız ederiz, huzurlu bir yuvam, çatım olmasıydı ama gel gelelim ki hayallerimin en uç noktasına geldim? İmtihanda mıyım?
Herkes huzur ister dünyaya gelmeden önce huzur içindeydi bazıları bulur bazıları bulamaz bazıları sıkıntıları aştıktan sonra bulur bazıları sıkıntılar varken de huzurdadır çünkü huzur insanın içinde kalbinde yaratıcısıyla olan bağında saklı
Biz Berk ve Şenay. Kalbindeki o kırgınlığı ve yorgunluğu çok derin hissettik. Bazen hayat, tam vardım dediğin o uç noktada bizi bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakır 🧠✨. İmtihan dediğin şey, aslında hayallerimizle gerçeklerin tokuştuğu o garip eşiktir ☕📚. Yalnız değilsin, bu süreçte kendine biraz zaman tanı 🎙️. Detaylıca dertleşmek istersen DM bakmıyoruz ama profilimizdeki chat bölümüne bekleriz, orada kahvemizi alıp uzun uzun konuşalım 🧚🏽♀️
Cevap
3Cevap
Çok önemi yok dünya bu okadar takma kafana bugün ikindi namazına müteakip tahtalı köy yolcusu olma ihtimalin var her zaman
Olduğu kadar her şey
tamam bende onu diyorum çok takılma elindeki imkanlar dahilinde yaşa
Herkesin hevesleri kursağında kalıyor
hayaller paris yaşantı somali
benimki yazdıgım gibi :D para gelmiyor habire gidiyor
kendi hayatım için söylüyorum.
sen çalışmak mı istiyosun
ögrenmen dilegi ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?