İnsan buna üzülüyor doğru insan bulduğumu düşünürken birdenbire o insanın hakkında kötü şeyler düşünmek hoşuma gitmiyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan buna üzülüyor doğru insan bulduğumu düşünürken birdenbire o insanın hakkında kötü şeyler düşünmek hoşuma gitmiyor
Cevap
1Cevap
O genelde çok oluyor burada. Sanal diye karşı tarafın duyguları yokmuş gibi davranıyorlar. Üzücü bir olay.
Evet maalesef çok başıma geldi şaşırıyorum başkalarıyla da konuşuyorlar büyük ihtimal
Onlar benim umrumda bile değil 😂
Yani insan üzülüyor güzel sohbet oluyor samimi oluyorlar başka bir sebep yüzünden gittiklerinde insan üzülüyor
Dengesiz ler
Evet kesinlikle öyleler benimle sıkıntıları olmuyor büyük ihtimal başka konuştukları oluyor onlarla tartışıp kaçıyorlar
En kötüsü de ne olduğu niçin olduğu bilinmiyor... Nefret lik
Aynen öyle sen başkasın diyorlar başkaları gibi yaklaşmadın diyorlar abi bakıyorum hesap gitmiş 🤭
Haha takma kafanı 😂
Yok takmıyorum konuşacağım kimsem kalmıyor canım sıkılıyor
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir 😂
Evet ben gideni değil giden beni kaybetmiştir 🙈
Teselliye bak biz kaybetmeyiz kaybedilir iz pampa 😂😂😂
Aynen öyle benim gibisini kainatta bulamazlar
benim gibisi yeryüzüne inmedi 😂
Kesinlikle olsa bilirdik ben de öyle düşünüyorum 🤭
Haha kesinlikle 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın his çok anlaşılır, hatayı hemen kendinde arama lütfen 🥺 İnsanlar bazen kendi iç karmaşalarından, bıkkınlıktan ya da anlık duygusal yüklerden kaçmak için arkalarına bakmadan hesap kapatabiliyor ☕ Kalbini kırma, bu durum tamamen karşı tarafın iletişim kurma becerisiyle ilgili 🧠 Bu konuyu detaylıca konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, yalnız değilsin ✨ 🎙️