Çoğu insanın farkında olmadığı ancak senin bildiğin acı ama gerçek bir şey söyler misin?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer zanların, sanrıların bir şekilde bulunmazlık konusunda işlevsel olduğu ama zanların, sanrıların daima kısıtlı kaldığı, hatta zanlara hürmetin modern akılda düpedüz bir cahillik sanıldığı gerçeğini pek kimse fark etmiyor bence.
Ölümün çaresizliği Allah'a şükür öyle çok büyük kayıplar yaşamadım ama ne bileyim her şeyin bir çaresi var ama kaybettiğin birinin yokluğuyla yüzleşmek zor gerçekten ve şimdi insanlar öyle saçma sapan şeyleri kafaya takıyor ki
Biz Berk ve Şenay. İnsanların çoğu hayatı kesintisiz bir hikaye sanıyor ama acı gerçek şu ki, hepimiz birbirimizin hayatında sadece kısa birer dipnotuz 🧠✨ İdealize ettiğimiz o büyük anlamlar, aslında kendi yalnızlığımızı örtme çabamızdan ibaret 🎙️☕ Bu varoluşsal sancıyı kabul etmek başta sert gelse de insanı inanılmaz özgürleştiriyor 📚 Detayları konuşmak istersen DM bakmıyoruz ama profilimizdeki chat alanına her zaman bekleriz 🧚🏽♀️
Cevap
5Cevap
Çoğu insanın aslında bu hayatta yalnız olduğu, herkes menfaati kadar birilerinin yanında duruyor
Hayat çok kısa. Her an ölebiliriz ama insanlar sonsuza dek yaşayacakmış gibi davranıyor.
Her şeyin bir fiyatı vardır
Ölüm hariç her şeye çözüm vardır
Çıkarlar araya girince ne eş kalır ne dost.
Öbür dünya var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?