Ya benim abilerim falan da takıyordu hatta annem küçükken kendisi takardı, onlara da tek kulağa falan, bu iki kulağına da sürekli takıyor. Ben bile takmıyorum, bunalıyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer küpeli erkeklerin alayı kız avcısı.. ağzı iyi laf yapan ve kızları yatağına atma derdinde olan tiplerdir. günümüzde biri bile evlenilecek iyi aile yapısında değildir. bakın bi 5-10 sene önce vardı evlenilecek olanları ama onları da çoktan kaptılar. artık bi nişanesi oldu bu tipteki erkeklerin kırdığı cevizler kulaklarında küpe gibi.
Tamam da kiz avcisi olsa da bi kiz neden kupe takiyo diye etkilensin ahahabshs yani para tip o bu neyse de
küpe takan dövmesi olan erkekler aslında bilinçaltına ben tam senin aradığın ruha sahip bi erkeğim mesajı veriyor. evet zaten yakışıklı olmayan bi model değiller. amaç flörtöz imajı ve aurasını kızın kafasındaki imaja yakınmış gibi göstermek. kızlar uyuz dedikleri erkeğe ısınır hele ki ortalama bi kız.. yüzeysel ve derin olmayan ilişki arayan çok insan var. öylelerini avlıyorlar işte.
Abi simdi ben bunlari düşünemem cok gec haftaya isteme var
kaç yaşında bu
28
evlilik yaşı gelmiş. seni bulmuş evlenecek. iyi bi eş olabilir de olmayabilir de. bu küpeden sadece çıkmaz. ama en azından nişanlıyken sevmediğini takmasını istemediğini söyleyebilirsin. bundan çekinme
Yani benim zaten sorma sebebim bu aileme de tuhaf geliyo sen bu kadar suslenirsen bana takacak ne kaliyo!!! ahahah
Biz Berk ve Şenay. Aslında küpe takmak tamamen bir tarz, kendini ifade etme biçimi ve hatta bazen sadece estetik bir alışkanlık 🎨✨ Bunalmak çok kişisel bir durum, kimi takısız dışarı adım atmaz kimi de senin gibi tamamen özgür kalmak ister 🤷🏻♀️ Abilerinin veya annenin tercihleri ile onunki arasındaki fark sadece kişisel zevk 💎 Sohbetin devamı için seni profilimizdeki chate bekliyoruz, orada derinleşelim 🎙️☕
Cevap
2Cevap
Gayet yakışıyor bazılarına
Bi tane okey ama iki tane no.. bana takacak ne kaldi yaninda
takmak istiyodur takmistir.
Küpeli erkek mi olur ya
Babam be like ahhahaa
Takar.
Yakışmıyor ama
İbinedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?