Güzel iş gibi görünüyor, sadece gelen arabalara istediğini koyacaksın, gidecekler falan
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Çekemedik aslında tedavi edilmeyecek bir şey değil bende de daha önce vardı ve inanç çok aşırı tekliyordum şu anda ise tamamen atlattım hatta öğretmenliğe başladım 🙂
Keşke ben de atlatsam ama bir işim bir sosyal hayatım yok ki o yüzden içime kapandım ve daha da beter oldum, sizin adınıza sevindim bu arada
Teşekkür ederim ve ben şöyle söyleyebilirim size herhangi bir tedavi de görmedim. Kendi kendime bazı şeyleri Başardim. Evde kitap okudum kendimi sakinleştirmeye çalıştım çoğu zaman. Çünkü genelde heyecan yapınca korkunca ya da o an stres olunca kekemelik oluyor. İnanın bana geçmeyecek şey değil 🙏
Ben de yapayım bunu artık o zaman çünkü işe yani en önemlisi paraya ihtiyacım var 😂 umarım benimki de geçer çünkü gencim ve hiçbir şey başaramadım bu hayatta
Bir kere lütfen o şekilde düşünme kendine güven Ben de başaracağına inanıyorum. Yüksek sesle kitap oku. Her gün rutine bağla heyecanlandığın zaman da bir şey yok diye sakinleştir kendini 🙂
Benimki blok kekemelik yani kelime başlarında duraksıyorum zorlanıyorum, sence geçer mi bu?
Kesinlikle geçer bak kesinlikle diyorum. Yüksek sesli kitap oku evde özellikle boş zamanlarında ihmal etme
İnşallah, başlıyorum yarından itibaren o halde 😂
Çok teşekkür ederim 🙂
Hadi bakalım beni gelişmelerden haberdar et 😅😅
Rica ederim ne demek 🙂
maaştan fazla bahşişi olsa gerek
Çok böyle göze batacak değilse olur
Konuşmasam göze batmaz 😂 niye çok iletişim gerektiriyor mu bu iş
Olur tabi
Olur dene ama zor iş haberin olsun
Nasıl zorlukları var mesela merak ettim? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama
Estağfurullah, bak şimdi sürekli araç geliyor oturmaya pek vaktin olmuyor, bir kez yanlış yakıt koyarsan hayatın kayar, yazın sıcağı kışın soğuğu ayrı dert. Sürekli koşturmaca. Lakin benzinlik şehitlerararası yoldaysa ona bir şey diyemem. Şehir içi bu şekil
Şehirlerarası olsaydı keşke ama bakacağım
Büyükşehirde misin
Evet İstanbul
Ora çok kalabalık olur ya yine de tecrübe edinmiş olursun bence bir şey kaybetmezsin denemelisin. Ben bursada çalışmıştım yoğundu aşırı. Bu arada az bir şey daha durup çıkıcam vaktin var mı ben de bir şey sorayım sana
Burada ise sor tabi
Ne soracaksın
Konu konuyu açacak biraz özel frekans uygunsa konuşalım. Değilse boş verin
Ne hakkında diye bir soru sordum ama neyse
Görmedim kusura bakma, benle alakalı. Öyle flört felan amacım yok
Sor.
Özel frekanstan konuşmak?
Çık gizliden o halde
Tamam
Olur
Gerçekten mi
Alırlar mı ki
Demezler mi sen daha doğru dürüst konuşamıyorsun bile 😂
Çalışır be nolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Neden olmasın ki? İletişim sadece hızlı konuşmaktan ibaret değil, işini dikkatle ve sevgiyle yapmak çok daha kıymetli ✨ Zaten benzinlikte esas olan doğru yakıtı, doğru miktarda koymaktır. Konuşma ritmi bu güzel mesleğe asla engel değil 🎙️☕ İnsanlarla bağ kurmanın binbir türlü yolu var, kalbini ferah tut. Aklına takılan farklı konular olursa profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, detaylıca konuşuruz 🧠📚