Şimdi TV çok eski frekans adlarına girdim, kabul etmiyor manuel olarak da otomatik olarak da
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Sd uydu alıcılar artık işlev görmeyecek hd destekli almanız gerek şayet doğru yapıp da ayar tutmuyorsa
Yani yeni uydu mu gerekli illa
Uydunuzu vs hiçbir şey görmeden farazi konusuyorum ama hd desteklemeyen ler çalışmayacak diyorlar. Uydu alıcısı veya çanak vs degismediyseniz frekanslardan biri tutmasi gerek 12423 veya 380. Şebeke arama açık olmali hiç yoktan varsa diseq ayarını kontrol edin
Tv çok eski ama olur mu
Eski tüplülerden mi tv
Yok ince olanlardan
Tv yeni sorun olmaz lcd veya Led lerden yani eski değil. Kendinden dahili uydu alıcısı varsa yani anten kablosu direk tv ye giriyorsa harici alıcı yoktur ve ayar yapamadığınız için sinyal vermeme olasılığı çok yüksek. Ha harici bağlıysa ona bakmak lazım
Yani kısaca uyduya gerek var mı yok mu manuel ayarlara girmişler yapamamışlar
Kısaca diye bir şey yok ben gelip tv ve bağlantıyı görmedim net bir şey diyemem sadece şu an görmeden yönlendiriyorum sizi
Peki teşekkürler
artık ne kadar eskiyse önce 1 ustaya sor istersen belki televizyonu değiştirmek gereklidir
Uydu değişmesi gerekiyor diyor
Bazı eski televizyonlar 4K yayın gösteremiyor ondan kaynaklı olabilir
Ne yapılmalı peki
Nasıl yani
Eşim yeni uydu gerekiyo diyo doğru mu diyo
Yayın kalitesi nasıl düşer ki
Anladım peki teşekkürler
İg de herkes ayarları anlatıyor gir yap
O ne
Ya tv çok eski
Farketmez ayarları değiştircen
YouTube bak ayar yapman lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Nostaljik teknolojiler bazen yeni frekans formatlarını tanıyamıyor ve bizi geçmişte bırakabiliyor 📺 dVB-S2 gibi yeni yayın standartlarını desteklemediği için eski TV veya uydu alıcın bu frekansları kabul etmiyordur. Çözüm oldukça basit, güncel bir HD uydu alıcısı edinerek bu tıkandığın noktayı kolayca aşabilirsin ✨ Profilimizdeki chat üzerinden her zaman bize katılabilirsin, bekliyoruz 🎙️☕