kadınlardaki üst kısım çocukluğu beslemek dışında kullanılan bir şey değil ki ayıp da değil ilk önce erkekler atlet giysin
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kadınlardaki üst kısım çocukluğu beslemek dışında kullanılan bir şey değil ki ayıp da değil ilk önce erkekler atlet giysin
Cevap
11Cevap
E sende çıkar o zaman kanka ya da giyin diye baskı yap çıplak gördüğüne
amac zaten toplumun boyle algilamasini degistirmek bak 50 yas twyzelere saci acik kadin gorseler basliyo beddualar
herkes idine atmiyor kanka şahsen ben en ufak göbeğim acik birsey giyince yasli kadinlarin bana bakip dedikodu yapmasindan rahatsız oluyorum herkes beni sevsin demiyorum turkiye biraz gelissin diyorum
Ya bak problem bence bu da değil onlar yaşayamadığı hayati senin üstünden eleştiriyor. He bak bu benim şahsi görüşüm katılmak zorunda değilsin ben eşim olacak kişinin kimsenin gözünde bi seks objesi veya düşüncesi olmasını istemem ve açık giyinmesini istemem. Zaten çok elit kesime bakarsak o kesim ne hikmettir kendileri açık kıyafetler üretiyor ama asla açık giyinmiyorlar. Bu da ayrı bi ironi. Çok uzun mevzular bunlar ya.
öyle bi zorunluluk yok, sadece şortla sen de plajda dolaşabilirsin
her plaj sahibi ayni karsilamiyor bide surekli birilerinin bakmasi rahatsiz edici
erkekler de sevimli göbüşlerine bakıp gülenlerden rahatsız oluyor
iyide kilo verirsin yaparsin biseyler ama gogus deidgimiz seyin meme dokusu fazlaysa kilo versen de degismez meme dokusu değil yag varsa memede degisir anca ki 11 yasinda bir kizin bile gogsu buyuk olabiliyor
kadınlara özel plajları dene, her yer meme
Zorunda falan değil mk
toplum baskisi oyle algiliyo
Toplum normları başka bir şey zorunluluk başka bir sey
Ne anlatiyon la sen ahahahah
hahaha ne komkk la toplum baskisi asiri komik annene sovduler ne komik lan ahahahah
gogus cinsel birsey olsaydı cocuk yapmak icin de kullanilirdi gogus emzirmek dsijnda biseye yaramaz kardesim
her kadinda ayni islev gormuyor kanka bazi kadinlar farkli sekillerde haz alirken bazilari meme uclarindan aliyor ayrica bu islev bazi erkeklerde biel oluyor
Sizde Sütyen Giymeyin Sorun Değil.
Ahahaah e açarsanız bakarlar ayol
neyi aciyoruz tam olarak mesela memisin cekici bir yani var mı sen hic memejse bakip Patlattın mi ya o aaman bende erkeklerin yuzune aziyorum
Aşko kadın olmak zaten azdırıcı bi sebepp kii
Senin gibi sapık erkeklerden korumak için
ay basladi yine erkek sanildik siz karismayin susun
Tamam sustum zaten harun amcamız 😜😜
Sizin göğüsler neden gözüksün
sizin gogus niye gozukuyo denizde
Bizimkisi cinsel şey çağrıştırmıyor
kadin gogusunun cinsellikte bir islevi var mı gogus emzirme disinda biswye yaramas cinsellikle tek bir baglantisini soyle bana
Tabiki de işlevi var ve bağlantısı var
islevini söylesene ya
La işlevi var tabi göğüsler olmasa erkeğin azacağını düşünmüyorum
kanka erkegin tercihi farklidir sen niye genelleme yaptin bir erkek normalce yemek yerken bile sinirleri akriflesebilir ayrica gogusler sizin azmaniz icin yaratilmamistir ki gogusu kullanarak cocuk da yapamazsin bu yuzden sen bilimsek bir sebep vermedigin icin gigus emzirme disinda bi isleve dayanmaz ayrica sen her gordygun kadina oral seks mu cekiyorsun da onunka iliskiye girmemene ragmen gozukmesin diyosun? bakma o zaman
Kardeş nefis denen bişi var ben erkek olarak söylüyorum eve her gördüğün göğüs üzerine çok düşünmezsin bakmazsın ama, emin ol kalktığı zaman bile oldu aurası güzel kadınsa
kardesim ben o zaman sen denizdeyken sadece sort ile dolasiyosan meme uclarina baya aziyorum offff cok azdim hemen saksak 31 offfff ne guzel meme uclari yalamalkl offffffffff ya diyorum erkeklerin de memesi ve meme ucu vardir kankim
Kanka erkek aynı şey değil 31 çekiyorsun demiyoruz ama içgüdüsel olarak kalkıyor kendimden biliyorum nefis denen şey var
O zaman meme at bize
cocuk senin babani bibhuzel yaparim
Her iki cins içinde geçerli bence
Aynen
toplum baskisi ekstra seyler katiyor kadinin bedenine
Aynen öyle
Ne
giymeyin sizde 😂
ayiplandigi icin demistim
erkekler kurt adam mi kanka celik yelek mo giyiyorlar dogustan ataerkil sistemine kanmis baska bisey degilsiniz
erkeklerin memesinin acik olmasina kimse birdey demiyoken bir kadinin sacinin gözükmesi bile sorun haline geliyor sence normal karsilar mi toplum illa birilerinin bakmasi sikayet etmesi rahatsiz edici
ya şimdi şöyle bir durum var
aynı türkiye de yabancı bir kadın göğüsleri açık denize girebiliyor ancak genelde türk kızlarının istediği şey saçma. ben çıplak gezeyim ama kimse bakmasın dersen saçma. ama bakmalarını önemsemiyor isen kimse sana bir şey demez sahilde. zaten çoğu kişi günümüzde nerdeyse çıplak geziyor
sahilden sahile degisir bazi sahillerde erkeklerin sadece sort ile giymesi bile sorunken turkiyede oyle sahiller neredeyse yok
git istedigini giu mk yasakmi var
Sütleğen mi jbzvzj
sutuen yazinca illa ban atiyi
Doğru diyonnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında çok haklı bir noktaya temas etmişsin 👏🏽 Beden üzerindeki bu toplumsal algılar ve çifte standartlar tamamen sosyolojik kodlarla ilgili 🧠 Tarih boyunca kadın bedeni maalesef ekstra anlamlarla yüklendi. Oysa dediğin gibi anatomik bir işlevden fazlası değil 🌊 Bu tarz kalıpları kırmak zaman alıyor ama üzerine konuşmak bile kıymetli ✨ Detaylı sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️☕