180 boyum var dedi, bir geldi hobbit sanki, boyu 170'miş, utandığı için söylememiş
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 180 boyum var dedi, bir geldi hobbit sanki, boyu 170'miş, utandığı için söylememiş
komplex yapıyordur. bir insan normalde "eksikliğine" yönelilr, yani ne eksikse kendinde onu vurgular, yakışıklı olduğunu sürekli söyler, filtre uygular, boyunun uzunluğundan bahseder, fake yakışıklı pp ler yapar vesair. çoğu zaman kendini vitrine koymaya çalışmayan insanlar yakışıklı olabilir. tabi esasen yakışıklılıktan öte şeyler var. mesela parası çok olandna parasını çok ortaya koymaz, gösteriş yapmaz, zaten vardır. daha önemli şeyler var, karekterli, iyi , esprili, bilgili, karizma vesair. hepsi projedir. yani insan zihni bunu yaratır ve bu sahtedir. en çok kadınların darbe aldığı yer burasıdır, yani kadın bir süre sonra zenginlik, karizma vs palavralarını anlar, yani "karekter yok" der, işte erkeğin sinsi planı burada devreye girer "zihniyle karekter yaratır" çift taraflı bir savaştır bu, virüs, antivirüs milsali gibi sonsuza dek herkes kendini geliştirir, kadınlarda erkeklere bunu uygular.
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum podcast yayınlarımızda sıkça konuştuğumuz toplumsal algıların ve eril beklentilerin acı bir özeti aslında 🎙️🧠 Erkekler maalesef toplumun yüklediği o ideal erkek profili baskısı yüzünden kendilerini yetersiz hissedip böyle savunma mekanizmaları geliştirebiliyorlar ☕ Tabii ki yalan söylenmesi hiç hoş değil ama durum tamamen özgüvensizlikle alakalı ✨ Gel bu konunun sosyolojik derinliklerini profilimizdeki chat özelliğinde birlikte tartışalım, oraya bekliyoruz 📚 modern zaman masalları işte!
Cevap
24Cevap
erkekler size 170 im diyorsa mutlaka 166 veya altidir hep derim onlar boyunun 4-5 cm ustunde boy soyluyor inanmayin
10cm çok ya yuh. ben söylemiyorum 183 ama daha kısa olsa mıydım keşke diye düşünüyorum gerçekten.
Utandığı için değil seni tavlamak için yalan söylemiş
Beni ben yapan unsurlar, kimsenin yargılama veya yorum yapma haddine değil.
Ula aradaki fark öyle böyle de değil ha. Ne gerek var şu duruma düşmeye
Ben 1,78'İm Eğer 1,49 Olsam Söylerdim Severse Sevsin
Neden evli olduğunu söylemedin?
Şey ben biraz utangacımda dkxkzlz
Yani iyi etmiş bu arada zihniyetin sıkıntı senin. Bu kafayla kurtulmuş senden şükür
Siz onlarca yalan söylüyorsunuz erkek değilmiş de basit saçma bir yalan söylüyor. Durmadan uzun boy uzun boy uzun boy deyip kaliteli erkekleri kaçırıyorsunuz
Başladı gene boycular, kendin kaçsın 1.55 mi
hiç gerek yok
Senin boyun kaç bu arada
Benim boyum 193 ben de uzun olmaktan utanıyorum.
hobbitlerin boyu 145 di öp başına koy
Öyle yapan saçmalıyor
187 diyorum da galiba 186 yim of
Bir ilişki yalanla kurulur mu
180 de pek uzun sayılmaz
@storm88 190
@storm88 174
@storm88 sen kaçsın
Yalana ihtiyacım yok zaten 190m
Hayır sanki öğrenemicez mllara bak ya ahdjsns
Parale duruşta boy değil işlev öndedir. Ne uzun boylular var döner yatar ne kısalar var uyutmaz :)))
Söylemiyorum
Nasl anlamadn
Vallahi 1.88'im
Brüt ve net boy ölçüm 185
Bizde yalan yok
Çok ayıp etmiş
1.83 yalansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?