Evet, kısnin bilirkişileri yorumları alalım.
Uyandım duamı okudum geri uyuyacağım.
Bu durum ara ara yaşanıyor.
Uyandım duamı okudum geri uyuyacağım.
Bu durum ara ara yaşanıyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bol dua et. Geçmiş olsun.
Ettim, bende çok sağlam bir mental var. Bu kadar yalnızlığa kafayı yememek bile bir başarıydı şimdiye kadar.
Korkmam ya, anlık öyle hissedince o an korktum. Korunma dualarını okudum tamam. Göremediğin şeyden korksan ne yapacağını yine yapar.
Var benim evin duvarlarında hep ayetler asılı. Kur'an da var. Ama okunmadığı sürece birer yazı.
Okunursa tesiri var, yalnızlık zor iş vesselam. 130m2 evde tek ses yok.
Bunu hak edecek ne yaptık hiç bilmiyorum.
İnişi, çıkışı. Hepi topu yarısı gitti zaten. Bundan sonra gelse de bir, gelmese de. Gençlik zamanında gelmeyen yari neyleyim be "DeliÖrdek" kardeş.
Bunlar basma kalıp, geçiştirme cümlesi. Özgün bir durum tespiti yap da, dinleyeyim feyz alayım. Ön vatandaştan dokuzu bu tespitleri kullanıyor zaten.
Gerçekçi olur en azından, ben gerçekleri tercih ederim. Tokat gibi çarpsın ki kendine getirsin insanı.
Uyansın gözlerim gafletten, halının altına süpürdüğün pislik sadece göz önünden kalkar, aslında oradadır. Evet, muhtemlen yalnız kalacağım. Sahte insanların, sahte dünyasına ayak uydurmak zor geliyor bana. Hiç birşeyi yalandan yapamayan biri için, yalan üzerine kurulmuş düzende performans beklemek absürt olur. Kısaca gerçekleri söylemenizi tercih ederim.
Ama insan ruhu için zararlı benim bunu demem sizi ne kadar iyi etkileyebilir ki. Ben karşımda ki insanı üzmek istemem bazı gerçekler öyle insan yüzüne çarpılmaz. Hayata küstürür hayata iyi bakamaz olur inancı kalmaz insanın. Belki güzel şeyler olacak. Ayrıca sahte olarak görüp hayata küsmekte doğru değil. Pes ediş olur bu ve bu acıdan kaçmak belkide acıdan kaçarken acı içinde kalmak değil mi?
Bu bir ön yargı olsa, siz haklı olurdunuz. En yakınlarınız dahi, kazık atsaydı sizinde öğrenilmiş gerçekliğiniz olurdu bu durum. İnsan, ailesinden akrabasından çevresinden sürekli destek yerine köstek görünce. Bu durum, bir düşünce olmaktan çıkıp. Gerçek duruma karşı, koruma kalkanı kurmak oluyor. Zaten bu o kişi dediğim de son kalan enerjimi o kişi için kullanıp. Beni bu hale sokan insanlar la asla muhattap etmeden bir hayat kuracağım. Çevrendeki insanların çoğu bencil, saygısız ve aptalsa sende kendini korumaya almak durumundasın. Du bakalım tedbilli mekanda hayır vardır, deyip. Şehir değiştireceğim, umarım çok geç olmadan bulurum. Aradığım kişiyi de, onun içinde çöpsüz üzüm olacağım.
O konuda haklısınız ama hayattan tamamen umudu kesmek yaşayan bir ölüye çevirir insanı. Yalnızlaşmayın sakın bir mahalle de komşu olur pazarda esnaf olur yabancı insanlar olur muhabbetiniz olsun burası olur konuşun dertleşin. yalnızlık hastalık gibi bir şey insanı insanlıktan çıkarır. Her şey gönlünüzce olsun.🌸
Hayattan tamamen ümidi kesmedim. Savaşımız diğer cephelerde devam ediyor. Sadece bir cephede yenildik. Sizede hayırlı geceler diliyorum. Teşekkürler, sohbet için.
Rica ederim. O kadar yorumlaşmışsınız. Üşenmeyip, vermesek ayıp olurdu.
üç harfli
Musallat mı var diyosun kız ali rıza emmi
bence evet
Aman bea bende ne bulmuş. Ben bile kendimi bulamıyorum.
O değilde Ali Rıza emmi şu Oğuzdan ne çektin be.
sorma ya tam bi oe
Valla evde ne kadar kızın gelinin varsa içinden geçti. Çok üzülerek izledik, he bu arada karın olacak kadın da ömür törpüsü demeden edemiycem. Boşa sen o kadını.
yaralarimi desmezsen sevinirim ayriyeten hayriyeden bende pek hazetmiyorum da mecbur katlaniyoruz soyleme kimseye.
Aman kaymakam bey, sinirlenmeyiniz lütfen. Seninde bütün atarın bize, at iki mermi şu Oğuzda şanın yürüsün be adam.
tesekkur ederik beyfenzzziii
Aman ağzımızın tadı kaçmasın. Ali rıza bey. Ne demek.
Biz Berk ve Şenay. Gece yarısı zihnin bize oynadığı o küçük oyunlar gerçekten ürkütücü olabiliyor, seni çok iyi anlıyoruz 🕯️🧠 Muhtemelen hipnagogik halüsünasyon denilen, uykuyla uyanıklık arasındaki o gri bölgede yakalandın 😴 Bedenin uyurken beynin sana görsel bir sürpriz yapmış yani 🎬 Yine de için rahat etsin, böyle anlarda nefesine odaklanmak iyi gelir ☕ Profilimizdeki chat alanına gel, orada detaylıca konuşalım 🎙️✨
Ama çok gerçekçiydi
O gri bölgedeki görüntüler zaten gerçekliğinden ödün vermiyor, beynin en yapay ama en inandırıcı illüzyonudur o 🧠✨ Duayı okuyup sakin kalman harika, için rahat uyuyabilirsin 🎙️
Cevap
2Cevap
Karabasandır belki de
Karabasmasın iz olur. Siyah giymesin toz olur. Pembe giymesin yakışmaz. Çünkü o bir kara basan, adam olsun.
Jfldkdkdk karabasana racon keseni de ilk defa görüyorum
Bizim tek korkumuz alemlerin Rabbi olan Allah'tandır. O bizi pek umursamasada biz kendisini sever sayarız.
Abow tövbe de umursamasa da ne demek
Umursamıyor işte orası bende kalsın. Bizi naçar bıraktı bu dünyada, tavşan dağa küsmüş dağda demiş ki sanki bana bugs bunny.
Peki nflskxks
Peki ne, gı sizin bu yeni nesilde hiç muhabbet ehli değil. Azıcık kafam dağılsın diye girdim. O kadar kelime oyunu yapıyorum. Peki, karabasanın bari azı laf yapanı denk gelsin. Sizden iyidir 🫣
Yavv abicim uykum var zaten
Yukun mu gelir guzum. Hadi duanı ette yat. Emi annem, bak sonra kafasına göre gelip, gidiyorlar. Buda haksız rekabet ha, gorebilsem bende teknik var. Geldiğine pişman ederim. Giremiyorum ki 🤷
cin.
Dua okudum. Ayetel Kürsi Felak nas surelerini alanını koruma altına aldım. Allah'a sığındım başka yapcak bisey var mı
yok
haa erdogandir o :D
O deccal, karıştırıyorsun.
Aşık olmuşlar sana usta
Bana kendi ırkımdan biri olmuyor usta. Cin nasıl aşık olmuş, sen bunu nerden, hangi bilgiye dayanarak anladın. Fisledin geçtin magazinci gibi, beni bir cinni ile bar çıkışında mı gördün ne yaptın.
Büyü yapmıslardır
Büyü yapacak, kimse yok ki. Haşır neşir olduğum işimde gücümdeyim. Kimsenin kuyruğunda basmadık.
Namssus çook
Tamam da. Bu kanıya nasıl vardın. Bende onu soruyorum.
Bende yaşadım kardesim baska sıkıntıların var mı bu şekil
Çok, hiç bir işim yolunda gitmiyor mesela. Neyi tutsam elimde kalıyor.
Maddi bereketsizlikmi nedir sorun
Maddi bereket değil. Şu an olduğumdan daha iyi işler yapabilirim. Ama istediğim o işler olmuyor. Yoksa paramızın bereketi var.
Ben seni anlamadım bak ben sana anlatayım geceleri uykum bölünüyordu senelerdir kesintisiz uyku girmedi gözümme aşırı kısmetsizlik vardı işlerimde hep nişandan döndüm bir türlü evlenemedim öfke patlamaları oluyordu sebepsiz her hafta bir yerime bir şey olurdu doktor doktor geziyordum ama tehşiş koyulamıyodu göhsümde daralma sıkıntı rüyamda hep aynı kadını goruyordum gunaha meyil vardı hep ezan sesinden huzursuz oluyrdüm
Ben namaz kılıyorum. Ezanı duydum mu seccadeye geçerim. Ezandan rahatsız olmam. Hatta sabah ezanini cam açar dinlerim. Anlattıkların bende yok, sadece arada sırada uyurken böyle bişey yüzüme yaklasiyormuş gibi hissediyorum.
Namaz kılabiliyorsan için ferah olsun kardesim ama bence yine bir guvendiğin hocaya gorun baksın ben çok cektim aynısı banada oluyordu
Onlar para için, insanların bu korkularını kullanıyor. Para almadan yapanlardan bulursam, Allah rızası için ancak görünürüm. Havas ilmini kullanan adam, para için yapmaz. Bu konuda para isteyen adamdan uzak duracaksın.
Güzel dedin bu artık sektore donuşmüş ekmek kapısı yapandan uzak duracan uykuların bölünüyor mu çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar