Eskiden tanıdığım bir kız var böyle insanları aşağılayan bir tipti çok değil 1 sene öncesine kadar bu sene birden bire melek olmuş sizce bu gerçek mi, Instagram repostları falan dünyanın en iyi insanı gibi
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden tanıdığım bir kız var böyle insanları aşağılayan bir tipti çok değil 1 sene öncesine kadar bu sene birden bire melek olmuş sizce bu gerçek mi, Instagram repostları falan dünyanın en iyi insanı gibi
Cevap
2Cevap
İnsan değişebilir tabiki ama sosyal medya paylaşımları bunun göstergesi olamaz.
Aslında amaç ne diye merak ettim insan kendini neden iyi biri olduğunu herkese ilan eder
instada herkes rolleniyo ama değişmişte olabilir insanlık hali
Değişebilir ama bunu herkese duyurmasi şüpheli bence
hangi bakımdan değişir mi diye sordun
Bu kadar 360 derece değişmesi mümkünmu diye
örneğin benim de bir kız arkadaşım var sanki babası her istediğini yapıyormuş gibi bir izlenim veriyor sanki her gece dışarlarda geziyormuş ve çok havalıymış gibi kendini gösteriyor fakat ailesi çok baskıcı
bende mesela sanki sürekli ders çalışıyormuşum gbi tiktokta iki üç video repostluyorum görünce motive oluyorum aslında istemsizce o ayrı konu fakat içten içe dışarıya çalışkan izlenimi vermeye çalışıyorum bunun farkındayım çünkü başarılı insanlara hep çok özenmişimdir ama ders çalışmakla ilgili problemim var mesela odağım çabuk dağılır ve hiperaktif biriyim insanlar kendinde ne eksikse dışarıya o şekilde yansıtmaya çalışıyor
Yinede çok iyi biri olma izlenimi garip geldi bu tarz insanlar bana genelde dolandırıcı izlenimi veriyor sanki kullanmak için insan arıyormuş gibi, sizin verdiğiniz örnekler daha masum , ama direkt iyi göstermek bi garip bence ya
Değişemez
Amaç ne olabilir ya çok merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnsanların köklü değişimleri bir yılda başarması pek olası değildir ama imkansız da diyemeyiz 🧠 Yine de sosyal medya vitrini genelde arzulanan kimliğin sahnelendiği bir tiyatrodur ✨ İnsanlar değişebilir ama değişim repostlarla değil, gerçek ilişkilerdeki samimiyetle ölçülür. Çok takılma, dijital meleklerin kanatları genelde filtrelidir 🎙️☕
Amaç ne olabilir
Genelde vicdan temizleme çabası ya da kabul görme arzusu oluyor. Vitrin şık ama depo aynı olabilir, dijital illüzyonlara çok takılma deriz 🎙️✨