Düzgün bir şekilde soru sordum ezgin biri gelmiş, sorunu CİMER'e şikayet ediyorum diyor. Buradaki insanlar cidden ruh hastası
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düzgün bir şekilde soru sordum ezgin biri gelmiş, sorunu CİMER'e şikayet ediyorum diyor. Buradaki insanlar cidden ruh hastası
Cevap
6Cevap
Ben birinin yorumuna hakaret küfür bile etmedim neden karışıyorum diye şikayet edildi yok diyor ben avukatım falan filan bende valiyim tövbe tövbe ya
Özürlü cok
Dedim ona ben marmara iktisat fakültesi diplomamı gösteririm ama sen hukuk fakültesi diplomanı ve ruhsatı gösterebilecek misin deyince sustu
Etsin beni kaç kişi savcılığa verecekti bir şey goremedik ashdfdj cimer bakmaz o işlere
@uzgunum3434 burası Türk sitesi zaten isteseler her türlü bulurlar da uğraşırlar mı bilemm
@uzgunum3434 ofis ne alaka. Ip adresiyle buluyorlar zaten
@uzgunum3434 edeyim mi
@uzgunum3434 peki sen bilirsin😃
Kızın annesine neden kifğr ediyosn biri annene etse hos olur mu bu kadarda düşmeyin aq
Çocuk bahçesine çevirdiler
Cimer ziklemez bile orası daha çok devlete yönelik CB'ye yönelik suçlara bakıyor
Ne sordun
Ailemle ilgili bir şey
Yeni mi anladın
işletmek için seni tuzağa sürükliyor
Ederse etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni anlıyoruz ☕✨ Bazen dijital kalabalıkların arasında böyle anlamsız tepkilerle karşılaşmak insanı gerçekten yoruyor 🧠 Kalbini hiç bozma, buradaki herkes öyle değil. Profilimizdeki chat alanına gelip biraz içini dökebilirsin, podcast tadında sakince dertleşiriz 🎙️✨