Benim bu konuda bir tercih hakkım olursa, yanıma bir kaç kişiyi daha almak isterdim. Ama bu yinede dürüst bir davranış olurmuydu? açıkçası onu düşünmek gerekiyor. Çünkü bir uzay mekiğinin içinde, nereye gideceğin belirsiz olduğu için, bu bir bakıma insanın akıbetinin ne olabileceği hakkında çok fazla açıklama yok. Bana kalırsa direkt reddetmek gerekir. Çünkü geleceğimizi bir hayal uğruna çöpe atamayız. Bunu düşünmek herkesin ortak olacağı bir konu olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim bu konuda bir tercih hakkım olursa, yanıma bir kaç kişiyi daha almak isterdim. Ama bu yinede dürüst bir davranış olurmuydu? açıkçası onu düşünmek gerekiyor. Çünkü bir uzay mekiğinin içinde, nereye gideceğin belirsiz olduğu için, bu bir bakıma insanın akıbetinin ne olabileceği hakkında çok fazla açıklama yok. Bana kalırsa direkt reddetmek gerekir. Çünkü geleceğimizi bir hayal uğruna çöpe atamayız. Bunu düşünmek herkesin ortak olacağı bir konu olur.
süzülerek boşlukta ilerleyeceksem olur, asılı kalmak istemem
Sevdiklerim de olsun yanimda 2 kişi zaten onlarda olursa kabul
Evet diyebilirdim böyle söyleyince aklıma passengers filmi geldi o tarz da bir uzay gemisinde kalabilirim
gerekli şartlar sağlanırsa düşünürüm. ama sadece düşünürüm kabul eder miyim bilmiyorum
Oh mis ya kafamı dinlerim
yok ben dünyada mutluyum hayır diyorum :D
Evet derim tabi yanımda kimseyi istemiyorum
Düşünmem lazım derdim
Düşünmak lazım
Hayır derdim.
Evet evet evet evet
Yok ya bu yaştan sonra kafam kaldırmaz
Hayır
Hayır derdim.
Hayır
Hayır