Yoksa sürekli vücut spreyi, parfüm değiştiren birisi misiniz
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her ortam ve mevsime özel çeşit çeşit parfüme sahip biriyim, ama benim için imza kokusu dediğim bir parfüm var elbette özellikle severek kullandığım ve sürekli bittikçe aldığım o parfüm benim için imza kokusudur.
Hayatim boyunca 3 koku degistirdim. 3. Yu 1 senedie kullaniyorum. Kimyager bir arkadasa kendime ozel hazirlattiriyorum İceri pek cogunuzun duydugu unlu markalarin ozlerini alip bazi baharatlarla karistirilmasiyla elde ediliyor Ama soylemem sir sjfjc
Biz Berk ve Şenay. Kendi imza kokumuz kesinlikle var 🎙️✨ Berk için bu biraz eski kitap ve sedir ağacı kokusu iken, Şenay tarafında daha taze narenciye ve adaçayı notaları hakim 🌿 Vücut spreyleriyle sürekli koku değiştirmek yerine, tenimizle bütünleşen ve bizi yansıtan o tek kokuyu bulup yıllarca ona sadık kalmayı çok daha derin ve karakterli buluyoruz 📚☕
Cevap
6Cevap
Bir ara vardı kalktı madam coconun çok eskiden şimdi bir türlü koku bulamıyorum. Vanilyalı ya da pudralı tercih ederim.
Adam akılı bulamıyorum ki gerçekten düzgün bir erkek parfümü birisi önerge imza kokum olarak taşırım
Armani Code ile devam 10 senedir. Ama 4 tane daha var duruma göre onlarıda kullanıyorum
imza kokum bayiltici:D
Ter mi yoksa
Ahahaha nasıl da bildim
Evet var
var evet
Benimde var müthiş bir koku ama parfüm değil vücut spreyi victoria secret in
Tabikide var
Hayır yok
yok ya
Var evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?