3 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İmkanı yoksa, şartlar bir süreliğine bu şekilde yaşamayı gerektiriyorsa tekrar gözden geçirebilirsin kararını. Senin için vazgeçilmeyecek biri mi bu delikanlı?
evet birbirimizi seviyorduk * borçları çok var dubleks daire istedi ailesiyle yaşamam için kabul etmedim
Borçlarının olmasıyla aileyle yaşama arasındaki bağı kuramadım. Ayrıca senin nasıl bir çözüm önerin var?
ayrı evim olsun isterdim ikimizin yaşayabileceği ortak bir alan gözüm yüksekte değil 1+1 olmasına bile razıyım ama birlik yaşamayı kesinlikle istemem
Ee bu gayet makul bir istek. Neden buna karşı çıkıyor ki?
Evlilik kolay bir şey değil kaç senedir birliktesiniz kaç aydır birliktesiniz onu bilemem ama belki vazgeçmek zorunda kalmıştır sana bir iyi hayat sunamaz diye geri çekilmek istemiştir ama beni dinlersen üst sorunun ne olduğunu anla kestirip atma
tabi ki kolay bir şey değil bunun için şartlarını kabul ettim 2 sene bekleteceğini söyledi bir şey demedim ama benim adıma kendi kendine karar verip dubleks alcam demesi aşırı zoruma gitti bunu istemediğimi bildiği halde yapması ayrı trajedi
Büyük konuşmuş demek ki Allah yardımcın olsun ne diyim ki
aynı iş yerindeyiz bu daha zor gerçekten Allah yardımcım olsun..
onca yazilan seye sadece 'yolun açık olsun' demezdim ya nasil bu kadar gamsiz olabiliyorsunuz
ne yazmam gerekiyordu benim adıma karar alıp dubleks ev alacam diyip fikirlerimi hiçe sayması mı 2 sene bekleticem diyip şartlarını kabul etmem mi benim tek bir şartım vardı o da ayrı ev istemek bir aileden çıkıp başka bir aileye girmeye niyetim yok kendi yuvam olamadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var
belki diretsen kolay kabullenmesen, senin istedigini yerine getirirdi, aklina girerdin. cabuk bi kabullenis olmus benlik değil
kararım net diyen biri ve inatçı neyse yapacak bir şey yok
Yeni nesil erkolar rahat sorumluluktan kaçıyor ve çoğu piyensess
Yaa haklısın
çok doğru
Helal sana tepki vermemişsin gücünü sevdim ne hali varsa görsün ya sakin ol sende
Iyi tepki vermisiniz
teşekkür ederim olması gereken buydu
hic cevap vermemek dahha iyi
Okumam bile sadece sonunu okudum
İyi günler efendim kfkgmg
komik olan nedir
Ne cevap verirdiniz demişsin cevabımı söyledim?
Anlasamamissiniz bitmis mantikli
Doldur boşalt yapmayalım dediği
Hiç cevap yazmazdım
Amaan s. et
tek sebep dubleks daire istemesiydi ailesiyle yaşamam için bunu kabul etmedim
Kurtulmuşsun eğer ailesiyle yakın yaşamak istiyorsa
babası sağlam biri değil annesine bir şey yapmasından korkuyor aslında ailede başka erkekte yok tek erkek olduğu için ama yine de sorun bence
boş ver ailenin tek erkek çocuğu, en küçük, en büyük uzak dur pek kıymetli oluyorlar
kıymetli zaten annesine aşırı düşkün anneside hasta kıyamıyor babasıda normal bir insan değil zamanında çok çektirdi şiddet tehdit hep bu baskılarla geldi buralara ama babası değişmiş şu an eskisi gibi olmasada hala tedirginliği var birlik istemesinin en büyük sebebi de bu
boş ver o halde olan sana olur
işim kötü tarafı aynı iş yerindeyiz ve akrabayız nasıl işin içinden çıkacağım bilmiyorum bugün izin kullandım yarın daha zor..