Bana en saçma gelen şeylerden biri, insanların istemediği hâlde sırf ayıp olur diye bir sürü şeyi yapması. Gitmek istemediği yere gitmek, konuşmak istemediği biriyle konuşmak, kendi kararını bile elalem ne der diye değiştirmek çok gereksiz geliyor. Günlük hayatın ciddi bir kısmı başkasının fikrini fazla önemsemekten zorlaşıyor.
Bak bu konuda haklısın, ama robot gibi sürekli ikisini deme zorunluluğu bana garip geliyor 😂😂
Gizli Üye
(36-45)
5 sa
He valla. Ben bunları demeyince kaba oluyorum. Her gün bunları yazmak zaman kaybı, hadi reelde selamlaşırsın biraz zorunluluk. Ama sanalda saçmalıkkkkk..
0
12 Yorumla
Cevap sahibi
5 sa
+ iyi olmasa bile iyiyim çok şükür iyilik diyenlerrrrr.
Normal birine bile kraliçe demiyorken anonim birine asla demem. En fazla anonimcik derim
Cevap sahibi
4 sa
Kraldan bahsettim. Neden herkese kral der ki insan... neyse soruya dönecek olursa, aynı fikirdeyiz kesinlikle. Sçama bulduğumuz şeylerle teip atmamalıyız 👍
Herkes benim için aynı olduğu için herkese kral diyorum. Özel biri olursa güzelim, yavrum, canım vb derim. Bu konuda hemfikir olduğum insanı görmek güzel
Aga sevgilinin atması da saçma, nolmuş yani iyi geceler demediysem uyumadan arar uyumadan önce sesini duymak istedim yavrum der öper kapatırım işte sdflşkgjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnsanların kendisi
Bana en saçma gelen şeylerden biri, insanların istemediği hâlde sırf ayıp olur diye bir sürü şeyi yapması. Gitmek istemediği yere gitmek, konuşmak istemediği biriyle konuşmak, kendi kararını bile elalem ne der diye değiştirmek çok gereksiz geliyor. Günlük hayatın ciddi bir kısmı başkasının fikrini fazla önemsemekten zorlaşıyor.
"Günaydın
İyi akşamlar
Günaydın
İyi akşamlar"
Nostalji bunu kabul etmiyor gari
Aynen kral
Susalım mi sadece. Sürekli öyle yaparsan normal iyi geceler günaydın iyi geceler günaydın şekil a olduğu gibi bayar
Aynen öyle, arada globalleşen dünyayı konuşmak lazım kral şlkjdsfsasd
Arada bir enerji yoksa böyle olur
Haklısın asasfasdf
Kafan mı güzel
Naptığımızı görüp napıyorsun diye sorulması 😃
AHSdajskdhkasjd çok mantıklııı
😅.
Nasreddin hocaya sormuşlar;
Günaydın mı? Yoksa selamün aleyküm mü?
Nasreddin Hoca: Biri Allah'ın selamı, öteki hava durumu
İyi geceler trip atmıyorsam demem öyle ama günaydın güzel oluyor böyle rutine de bağlamamalı tabiiki
Bak bu konuda haklısın, ama robot gibi sürekli ikisini deme zorunluluğu bana garip geliyor 😂😂
He valla. Ben bunları demeyince kaba oluyorum. Her gün bunları yazmak zaman kaybı, hadi reelde selamlaşırsın biraz zorunluluk. Ama sanalda saçmalıkkkkk..
+ iyi olmasa bile iyiyim çok şükür iyilik diyenlerrrrr.
Bir insan her gün her dk aynı olamaz.
Çok haklısın, sen bensin kral 😂😂
Evettt!!!
Ama sen herkese kral diyosun. Bu işte bir iş var 😉
Hımmm şüphe uyandırıcı diyorsunnn
Şüpheden de öte...
Herkes kral olamaz kraliçe de 😉
Normal birine bile kraliçe demiyorken anonim birine asla demem. En fazla anonimcik derim
Kraldan bahsettim. Neden herkese kral der ki insan... neyse soruya dönecek olursa, aynı fikirdeyiz kesinlikle. Sçama bulduğumuz şeylerle teip atmamalıyız 👍
Herkes benim için aynı olduğu için herkese kral diyorum. Özel biri olursa güzelim, yavrum, canım vb derim. Bu konuda hemfikir olduğum insanı görmek güzel
Okeyyytooo kral !!!
Eyv kral
Her sabah kahvaltı yapmak zorunluluğu varmış gibi yaşamak her akşam yemek şart gibi yaşamak boş şeyler
Her zaman ve herkese günaydın demem 😄 o yüzden sıkıcı gelmiyor
Kral sürekli demek garip bence ya adsfasf
Başkasının işinde ya da devletin işinde çalışmak aslında çok saçma.
Neden jihadist sakalı bıraktınki hiç iyi değil yakışıklısın normalde
Jihadist ne oluyor kral? O foto 1 ay öncesi assdfa
Ayy gerçekten çok saçma geliyor ya
Tamam arada söylenir güzel ama her gün de olmaz be kfmehdjeb
Sen bensin be kral ldskfjgdlf
Osnddjxjd
Sürekli teşekkür etmek zorunda kalmak. Nefes aldığım her an teşekkür ediyorum lütfen yeter teşekkür etmeyince içim şişiyo saçma sayılmasa da yorucu
Baştan aşağı saçma kral şslkdfjgs
Evet yanına emoji ve hitap koyulmayınca robot gibi olmuş
Kral başlı başına saçmalık bence
Böyle robot gibi denirse saçma tabi
Bir de bunu demeyince trip atanlar oluyor asdjşalsa
Sevgiliye atılır dhjf
Aga sevgilinin atması da saçma, nolmuş yani iyi geceler demediysem uyumadan arar uyumadan önce sesini duymak istedim yavrum der öper kapatırım işte sdflşkgjs
O zaten iyi geceler demek sayılır ya hiçbir şey demeden uyuduysa atılabilir jdkf
Heee öyleli diyorsun yani sldkjsdşflk bilmiyorum bu tarz şeylerde pek kasmayı sevmiyorum sldkhjsşdf sadece ben uyuyorum güzelim de diyebilirim ldfkjg
Takıl kafana göre sen ya sjkd
Altın Dişli Hayriye'yi dinlemek beni çok değiştirdi kral lkgjşsdf
bunu da demezse hiç sohbet dönmeyecek
Döner döner, duygu varsa her türlü döner kral
Saçma siradan devami yoksa boş
Direkt görseldeki gibiyse saçma yani
Temizlik ansjdj
Nasıl yani dksjdjs
Yapıyorsn ertesi gün gene batıyor gene temizlk shshjdd
Ee temiz olunması lazım ama djsjsjs
O zaman günaydınlasmakta aynı ndxnxn
Ama temizlik temel ihtiyaç, günaydınlaşmak değil ki sjsjdjs