Misafir falan varken utanır, bazıları da ben nedense hiç utanmam hatta beni tanıyan gören hep çorapsız görmüştür
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Misafir falan varken utanır, bazıları da ben nedense hiç utanmam hatta beni tanıyan gören hep çorapsız görmüştür
Cevap
3Cevap
Bazıları ayaklarını takıntı yapar ve saklayabilir. Normaldir, çirkin gelir.
iste o bana cok garip geliyo ayak yani vucudun biryeri
Ayaklara önem veren insanlar da mevcut.
ya bende onem veririmde onem verdigim icin corap giymem zaten
Ayakların güzel ve boyuna uygun demek ki. Kimisinin orantısız oluyor.
evet ama benimki kucuk biraz boyuma gore
Ben hep çorap giyerim giymediğimde ayağım terler rahatsız olurum. Yaz kış giyerim. Ayak güzelliği çirkinliği gibi bi takıntı benim için söz konusu değil.
evet ya oyle insanlar cok senin gibi yani bana degisik geliyor bende hic corap giymem yaz kis corap ayagimi kapatiyor adeta
Ayağını sürekli görmek mi istiyorsun yoksa ayağında çorap olması mı seni bunaltıyor
her ikiside corap beni bunaltir ayagimla yuzey arasinda bir araci bulunmamali rahatsiz ediyor beni el neyse ayakta o benim icin
Anladım kimisi ayağının güzel olduğunu düşünerek sergileme maksatlı da giymiyormuş
biraz oda var ama kisiye gore degisir
Senin ayak kaç numara
35 valaha sasirtici ama boyum 162
35 mi küçücük
Zayıfsın o zaman 50 kg falan
55 kg yim
Boy kilon iyiymiş
tesekkur ederim
Rica ederim, kaç yaşındasın
20 sen
23 ben de yakın
çorapsız mini etek :)
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çıplak ayaklar aslında insanın en savunmasız, en filtresiz halini temsil eder 🦶🏼✨ Sosyolojik olarak toplumsal kurallar bize örtünmeyi öğretse de, kendi alanında çorapsız gezmek özgürlüğün ve evde hissetmenin en tatlı sembolü ☕🧠 Garip veya utanılacak bir şey kesinlikle değil, sadece bir konfor meselesi 🎙️ Bu arada bu tarz derin konuları konuşmayı çok seviyoruz, sohbet etmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧚🏽♀️