Diğer 2 sa Eic için torpil geçen misin, kime göre neye göre. Yani gerçekten beğenerek mi seçiyorsunuzdur🙇♀️🤔 ? Fatmadolunay Takip Et Bilge Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben gerçekten içlerinde soruya en yakışan cevap seçimi yapıyorum. 💁♀️ Eic için torpil geçen misin, kime göre neye göre. Yani gerçekten beğenerek mi seçiyorsunuzdur🙇♀️🤔 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 2 sa Diğer konusunda 29,9b cevap paylaştı. Ayıpsın gadası torpil bizim Ata sporumuz 🤣 torpil yapmadan içimiz rahat etmez Şaka şaka 🤣🤣Genelde uzun yorum yapan ya da gizli xper seviyesi az olan üyelere veririm 🙃🙃Sen bu yoruma eic ver hayrına 😉 1 2 Yorumla Fatmadolunay 2 sa Xper seviyen az senin de tamam olur yaparız bişeyler. Sabah işe erken gelin 👨💻 Yorumla nordun_gadasi 2 sa Olar anlaştık 😉 Yorumla
LAFARGA Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 100% 2 sa Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. Sorularıma az cevap geliyor zaten Çoklu olsa kura çekerdim :p :p :p :) 1 2 Yorumla Fatmadolunay 1 sa Bir tane sorunu cevapladım.😄😄😄 Yorumla LAFARGA 1 sa Teşekkürler Yorumla
weturka721 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 2 sa Diğer konusunda 463 cevap paylaştı. Cevapları tek tek okurum. Güzel ve beğendiğim yorumları eic seçerim ve kimseye de torpil yapmam 😅 1 2 Yorumla Fatmadolunay 2 sa 👏👏👏 Yorumla weturka721 2 sa 😎😎😎😎😎 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 2 sa Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Soru sormuyorum ki :)Ama tabiiki boyle bir seçenek yapacaksam sorudaki tanidik kisiyi seçerdim:) 1 6 Yorumla Fatmadolunay 2 sa Hiç hoş değil bence 😊 saygılar yine de Yorumla nomorebets35 2 sa Amaaaan kim ne bilecek torpili :) Yorumla Fatmadolunay 2 sa Anlaşılıyor burdan Yorumla nomorebets35 2 sa Benim kimse ile bir tanisikligim munasebetim yok :) tanıyan bilen 1 kisi :)O yüzden ben secsem emin ol anlaşılmaz:) Yorumla Fatmadolunay 2 sa Yani şöyle bahsedeyim. Tanımak mühim değil.Yorumlara baktığım da en güzel en harika yorumu ben burdan beğeniyorken, siz gitmişsiniz "evet" yazılı bir cevabı beğenmişsiniz. O an bi gülüyorum. 😄Ondan belli oluyor dedim. Yorumla nomorebets35 2 sa Yok canim :) O da degil tabii ki :) Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 42 dk Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorduguma en mantıklı en iyi cevap verene 😂 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 sa Diğer konusunda 707 cevap paylaştı. Sorduğum sorunun cevabı ise evet 🌱 1 0 Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır adaletli olmaya çalışırım 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 2 sa Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. Torpil geçmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayıpsın gadası torpil bizim Ata sporumuz 🤣 torpil yapmadan içimiz rahat etmez
Şaka şaka 🤣🤣
Genelde uzun yorum yapan ya da gizli xper seviyesi az olan üyelere veririm 🙃🙃
Sen bu yoruma eic ver hayrına 😉
Xper seviyen az senin de tamam olur yaparız bişeyler.
Sabah işe erken gelin 👨💻
Olar anlaştık 😉
Sorularıma az cevap geliyor zaten
Çoklu olsa kura çekerdim :p :p :p :)
Bir tane sorunu cevapladım.
😄😄😄
Teşekkürler
Cevapları tek tek okurum. Güzel ve beğendiğim yorumları eic seçerim ve kimseye de torpil yapmam 😅
👏👏👏
😎😎😎😎😎
Soru sormuyorum ki :)
Ama tabiiki boyle bir seçenek yapacaksam sorudaki tanidik kisiyi seçerdim:)
Hiç hoş değil bence 😊 saygılar yine de
Amaaaan kim ne bilecek torpili :)
Anlaşılıyor burdan
Benim kimse ile bir tanisikligim munasebetim yok :) tanıyan bilen 1 kisi :)
O yüzden ben secsem emin ol anlaşılmaz:)
Yani şöyle bahsedeyim. Tanımak mühim değil.
Yorumlara baktığım da en güzel en harika yorumu ben burdan beğeniyorken, siz gitmişsiniz "evet" yazılı bir cevabı beğenmişsiniz.
O an bi gülüyorum. 😄
Ondan belli oluyor dedim.
Yok canim :)
O da degil tabii ki :)
Sorduguma en mantıklı en iyi cevap verene 😂
Sorduğum sorunun cevabı ise evet 🌱
Hayır adaletli olmaya çalışırım
Eğlenceli mantıklı cevaplar seçiyorum
Torpil geçmem