Ya hiç böyle bir yaz beklemiyordum mq ya valla hiç… Tatil desen burnumuzdan geldi flört desen güven problemli çıktı iş deseniz valla Zoom'lardan gına geldi öf kurt darlandı be
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya hiç böyle bir yaz beklemiyordum mq ya valla hiç… Tatil desen burnumuzdan geldi flört desen güven problemli çıktı iş deseniz valla Zoom'lardan gına geldi öf kurt darlandı be
Cevap
17Cevap
23 yaşındayım bende aynıyım senle. İki gün önce güven problemli flortumden ayrıldım çocuğu geçmişte kimseyle bişe yaşamadım diyorum inanmıyor mql bende daha bu aşamada bana inanmayan biriyle uğraşamam dedim bıraktım sadece bu konuda değil hemen hemen anlattığım birçok konuda bana inanmıyor paranoyak yapıyor sinirlerimi bozdu ömrü hayatımı boyle biriyle mi gecircem
Ay benim de başıma geldi ya. Sen benden başkasıyla buluştun vs dedi ajxjsksks halbuki yok öyle bir şey o sırada zoomda olan ben
Berbat bişe ya sanki biz onlara bişe kanıtlamak zorundayız. Bide akrep burcuydu 🤦 aslında birbirimizi severek ayrıldık çünkü olmuyor hem onun bu paranoyalari hem ikimizde baskıniz inat var anlaşmanın mümkünü yok bana sürekli sen benden yeterince ilgi aldığında hiçbir şey vermeden kaçıyorsun yok öyle dünya hejsjs
Hayırlısı olsun boş ver
Gidişin suskun olduğuna göre dönüşün muhtemelen muhteşem olacak
Ajdjskksksksk
Düzelicez aşko nınısının nını gibi bi yaz yapmışlar bi bitse hepimiz düzelicez djdjd
Ay evet ya varya eylül olsun düzelcem ben shdsjsjs
Kurt tekrar tatile çıksın ama bu sefer yurt dışı 🤣
Zaten yurt dışına çıkmıştım da burnumdan geldii
O zaman yurt içi öneriyorum serin memleket olsun ☺️
Kurt sevismek istiyor kurt ilgi istiyor. Kurdun dişine kan değmiş duramiyor 😂😂😂
Olur öyle güzel düşün güzel şeyler olsun zor olsa da :)
Aşkım düzelirsin tabiisiiiii
Su olaylar bir bitsin (astrolojik sjdjkssks)
Bilmiyorum ki ya ben boğayım ya her giren bana giriyor ne alakaysa
Benjamin buton kalk büyüğün geldi
Ben kurşun mu döktürsem yoksa direkt sıktırsam mı
Neyse düzelcem bi ben
Tabii efendim
kervan yolda düzelir yola çık))
En azından bir şeyin var bizim şu an o da yok
seneye inşallah düzelirsin
Bu yaz tatil çok pahalı
Senden hiç bişey olmaz
Ay kudur
Evet 💞
çevreni değiştir
Bence konuşalım iyi gelir
En kötü sezonun böyle. olsun ne diyelim
Delirirsin 😂
Nefes al panter
nere gittin tatile
Prag
Yeşil var mı
Hayır schengenim var
Allah herkese multi nasip etsin. Amin 😂
Olmaz
Geçmiş senden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah be tatlım, o daraltı hissini o kadar iyi biliyoruz ki! Bazen evren sanki tüm aksilikleri tek bir yaza sığdırmak için ant içmiş gibi davranıyor 🧘🏻♀️ Zoom karelerine sıkışmak ve hayırsız flörtler insanı gerçekten yorar ama gençliğin ve güzelliğin baki, bu fırtına elbet d diner ✨ Biraz soluklan, zihnini dinlendir. Detaylıca dertleşmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, birlikte çözeriz 🎙️☕