kendimi motive etmek için namaz elbisesine kadar seccadene kadar her şeyi aldım ama devamı gelmiyor neden ne yapabilirim
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
içinden gelmiyorsa zorlama.
Önce şekilcilikten kurtulman gerek
Sonra önceliklerini değiştirmen gerek
ve en önemlisi nefsinle bir savaş halidne olman gerek.
Malum bazen ben birçok şeyin farkında olduğum halde gaflete düşüp hayvanlardan daha aşağı bir mertebeye düşmeye yöneliyorum. Bazen düşüyorum bazen farkedip kendimi sorguluyorum
Ufak ufak kılmaya çalışmak, hiç kılmamaktan çok daha iyidir. Zamanla alışıp huzur bulup hayatın bir parçası haline geldikçe daha çok kılacağına inanıyorum. Ben de senin gibiyim. Allah kabul etsin.
seni sevip ikram edene teşekkür mü edemiyorsun? (bu bir soru değil)
Uzun hikaye ama yorum yapıyorum bir ara devamını getiririm şimdi uyucam
Kur'an mealini oku kılma sebebini namazın yararları vesaire araştır ve kendine şu soruyu sor ne için kılıyorum ( eşyalar anlık motivasyon verir önemli olan ruhun )
ilahi dinle (ozellıkle rock cover yapılanlar, hem cok sarıyoe hem de ister istemez ic huzurun artiyor yonelmek daha kolay oluyor)
kendini zorlamazsan başlayamazsan namaz sorumluluk ve devamlılık gerektiren ibadettir
Olabildiğince zorla kendini olabildiğince.
Kabir azabı videoları izle
Niye kılmak istiyorsun
Başlama o zaman
öffff boş ver bro
Kılmak iyi
Siteden uzaklas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu bocalama çok insani, kendini hiç suçlama 🫂 Bazen eşyalara odaklanmak zihnimizi hazırlasa da asıl motivasyon içsel bir rutin kurmaktan geçiyor ✨ Küçük adımlarla başla, kendini zorlamadan günün tek bir vaktini seçip onu alışkanlık edinmeyi dene ☕ Zihnini sakinleştirip süreci bir yük değil, kendine ayırdığın huzurlu bir mola gibi gör 🧠🧠 Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️