İskenderun Hatay’dan Berlin’e çalışmaya geldim. Şu an gece mesaisindeyim birazdan mesai bitecek. Dışarısı buz gibi 🥶
İskenderun’da bu mevsimde duş alırken terlersin, terden ölürsün 😂
Burada hava inanılmaz kaliteli. Burnum açıldı, sinüslerim açıldı. İskenderun’un o pis havasından, leş kokan denizinden, iti bağlasan durmaz o sıcaklığından, malum şahıs ve kötü ekonomisinden kurtaran Allah’a hamdu semalar olsun 🤲📿

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Havan nispetin kime tam olarak yaşadıklarının acısını böyle pasif agresif acizce tavırlara sığınarak mı alıyorsun
Gömdün memleketimizi be yapma 😅😂 Cağnımmm Hatayım ❤️
Normalde o bölgede yaşanmaz. Bunu 20 sene geç fark ettim ona yanarım. Havası pis, denizi pis, insanı pis. Bir tane iyi birsey yok sadece yemekleri güzel.
Sigorta acentasinda çalıştım asgari ücretten 1 kuruş fazla vermeyi bırak yemek paralarını maaştan dusersi serefsizler asgari ücret bile vermezlerdi. Burada yemek veriyorlar birde yemek ve giyim yardımı veriyorlar birde performans ve devamlılık primi de veriyorlar. Gerçekten gavur kadar olamayanların sehri Hatay
Bunu şehir olarak düşünme çalışma koşulları başka ülkelerde daha rahat bu bilinen bir gerçek. Zaten o yüzden çoğu Hataylı yurt dışında çalışıyor ;)
İskenderunda bu mevsimde yasanmaz ya
Eskiden esekmisiz diyorum. Elin gavuru miss gibi yaşıyormuş rezillik çekmek icinnAntalyaya falan geliyorlarmış 😂
Ben uzun bir süre deniz, güneş görmek istemiyorum.
Hahahahah, iskenderun candir ama ya 5 sene orada okudum rezilligiyle seviyorum
Eskisi gibi değil İskenderun. Deniz les gibi kokuyor, içme suları les gibi banyo bile yapilmiyor, havası inanılmaz nemli ve tozlu. Fabrikalar filtre takmıyor hava ağır metal kokuyor. Yollar bozuk, insanlar bozuk, her şey inanılmaz pahalı, kiralar Berlinle yarışıyor. Gerçekten mahşer gibi yer
2010 15 arssi oradaydim sonradan bozulduysa bilemem
Altın çağlarında burada olmuşsun o zamanlar hersey çok ucuz kiralar yok pahasına insanlar çok iyiydi. Denize bile girebiliyorduk.
Karaagacta az yuzmedik
2016 yılında denize yürüyerek 5dk mesafede 3+1 eve 300₺ kira veriyorduk. Şimdi 25k’ya zor verirler
25 se iyi
Şu an yüzemezsin. Yasak ve deniz pis.
Himm umarım düzelir gece gece karamsar takilmayalim
25k neresi iyi kafan mı güzle 😅 25k 500€ yapıyor ben 630€’ya Berlin’de kalıyorum.
Tamam sen orada takil