Bazı sapkın isteklerim var, duysanız saçmalıktan ibaret ama istemeden duramıyorum ve bir kere olsun istediğim şeyler gerçekten ne yapmam gerek bilmiyorum, yardımcı olabilecek var mı
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı sapkın isteklerim var, duysanız saçmalıktan ibaret ama istemeden duramıyorum ve bir kere olsun istediğim şeyler gerçekten ne yapmam gerek bilmiyorum, yardımcı olabilecek var mı
Bazen saçma olsa insan yaşamak ister içindeki dürtüdür bu. Yazacaksın bir erkeler paylaşacaksın. Bunda bir şey yok. Uzun sürmdiği sürece sıkıntı olmaz karşındaki erkek yeterki olgun olsun kişilik olarak. Eminim saygı duyar.
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu iç çatışma ve çaresizlik hissi gerçekten yıpratıcı olmalı, seni çok iyi anlıyoruz 🫂 Zihnimiz bazen bize yabancı gelen ve bizi korkutan düşünceler üretebilir. Böyle durumlarda yalnız kalmak yerine, yargılanmayacağın güvenli bir alanda uzman bir psikologdan veya psikiyatristten profesyonel destek almak en sağlıklı yoldur 🧠✨DM kullanamıyoruz ama dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, kendine çok nazik davran ☕🎙️
Cevap
24Cevap
Millet direkt ne olduğuyla ilgilenmiş, sapkınlıkların birçoğu tramvalarla yaşantılarla nasıl yetişip büyüdüğünle ilgilidir temele inmek gerek
Ya hangi tramvayla böyle bir şey isteyebilir olabilirim korkunç geliyor düşününce
Saçma da olsa yaşamalısın derim.
Yaşamadığına pişman olacağına eminsin aslında ama baskılıyorsun !
Benim istekler kadar placağını düşünmüyorum benim istekler çok uç şeyler 😉 yinede gel söyle bakalım kim kimi şaşırtacak
Aynı durum bende de var ve yavas yavaş alıştım. azalttim
Merak ettim neler yapmak istediğini. Bakalım yardımcı olabilecek miyim.. deneyelim mi
Hemen yardımcı olalım aşırı da merak ettim şu saçma isteği ne kadar uçuk bir fantezi acaba ulaşşşş
Bence normal isteklerin var sana göre sapkın veya mahalle baskısı)
yardım etmemi ister misin
Evety
tkpedrmsn
Öncelikle onlarla barışman gerek
Nekrofili miyiz?
Nasıl bir sey bunlar anlat da bilelim
nedir onlar anlatta aydınlanalım
Duymaya geldim merak ettirdin neler mesela
Gel
Danışmak ister misin
Evety
Takip et beni