10 yıllık karısını öldüren erkekler bunu acımadan nasıl yapıyorlar nasıl bir vicdansızlık bu ben videoları izlerken ölüm çığlıklarını duyduğumda 1 hafta kafamın içinden çıkmıyor o sesler
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Adli kriminolojik açıdan suç işleme psikolojisi diye bir şey var. Tecrübe etmeden bilemezsin. Her insan senin benim gibi masumdur fakat bir süre sonra yaşadıkları ağır gelmeye ve kaldıramamaya başlar. Bir tane film vardı. Heretic (2024) diye izlemeni tavsiye ederim. Spoiler vermek istemiyorum fakat bu konuyla ilgili tecrübe kazanabilirsin.
Ne yaşadıklarını bilmiyoruz. Öldürecek seviyeye gelmeden en kötü ihtimalle boşanmaları lazım.
Bu tip olaylar yüzünden kadınlar bizi birer katil gibi görüyor. Benim eşim benden korksa utancımdan yüzüne bile bakamam.
Evlilikten soğudum
Abla derken?
23 yaşındayım bende abla deme bana
Yavaş yavaş sevgi bitiyor sonra nefret başlıyor, zamanla üstüne koya koya biyerde kontrolden çıkıyor her şey, kolay değil öncesi ve sonrası hep hüsran
herkes sen ben gibi duygusal deilki insanlar gaddar olmuşlar
Nasıl güvenicez biz bi erkeğe
İşte insanlar artık kimseye guvenmemeye başlıyor evlilikler azalıyor
Daha önce hiç biri oldumu hayatında
Hayır tanışma falan oldu ama ilerisi olmadı
Zaten bu güvensizlikle ilerisi hiçbir zaman olmaz
Kaç yaşındasın
23 yaşındaym bilmiyorum artık böyle bi sonum olacaksa hiç bir. Zaman olmasın biri razıyım
Daha çok gençsin nerde yaşıyorsun
Egolarindan
İnsan değil onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Duyduğun o seslerin ruhunda yarattığı ağır yükü çok iyi anlıyoruz, insanlık dışı bu şiddet karşısında dehşete düşmek çok insani bir tepki 💔 İnsan zihni bazen öfke, narsisizm ve mülkiyet hırsıyla öyle karanlık bir noktaya çekiliyor ki tüm empatisini kaybedebiliyor 🧠 Lütfen zihnini korumak için o videoları izleme, bu yükü tek başına taşıma. Bizimle dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕✨