Yakışıklı olmayan beyler, sıra bize geldi diyebilir miyiz?
Değerimiz anlaşılıyor, anlaşılmasına da heves kalmıyor işte...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklı olmayan beyler, sıra bize geldi diyebilir miyiz?
Değerimiz anlaşılıyor, anlaşılmasına da heves kalmıyor işte...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıza bak beta erkek arıyorum diyememiş kendince manipülasyon yapmış eheheheheh
Bizim değerimizi de bilenler var :))
Bro sen bu kızın senin istediğin tarzda bir kız olacağını mı sanıyorsun? Senin değerini bildiği filan yok sadece seni kullanmak istiyor o kadar. Sor bakayım kaç kişiyle düşüp kalkmış o yaşa kadar? Ben erkekte yakışıklılığa önem veririm çünkü bu yaşıma kadar çalıştım çabaladım birileriyle yatıp kalkmadım haliyle beğenmediğim halde kullanmak için bir adamı seçmeye de ihtiyacım yok.
Bu kızı benim istediğim nerden çıktı.. Bu hanımefendi bu gerçekle 30 yaşında tanışmış.. Ve diyor ki bu kadar beklemeyin.. Yakışıklılıkta iş yok, başka meziyetlere bakın..
Yoksa bir şeyi anlamak için tecrübe etmeyi beklemek ahmaklıktır.. 10. kattan atlarsan ölürsün, tecrübe etmeye gerek var mı?
Bence sen anlamak istediğini anlamışsın.
Senin dediğin gibi olsun, seni mi kırcam..
Hem tipsiz hem karaktersize denk gelmezler inşallah
Yanlış, 30 a kadar gez partile toz zaman azalınca sağlam aslan gibi adama bırak kendini bu oyuna gelmeyin, aman dikkat
Kadın 30'dan bildiriyor.. Herkes 30'u beklemesin diyor :))
Dostum söylenilenlerle yapılanlar bir değil, sağlam bir manip ve kolpa var sen biraz daha farklı bak olaya göreceksin
Azıcık zekası olan bunun nasıl büyük bir kolpa olduğunu bilir
Öyle mi nasıl bir kolpaymış genç adam biz de bilelim?
Şöyle bir kolpa yaşlı adam:
Hiçbir kadın yonetebilecegi erkek istemez
Genç, bu yazıdan bunu nasıl çıkardın?
Gözü dışarıda olmayan yonetilebilen demektir ihtiyar
Senin daha çok büyümen lazım, olmadı bu çıkarım..
Maalesef bu asil senin için geçerli zamanla öğreneceksin tecrübe ede ede
Sen daha kısa pantolonla ananın kucağında pışpışlanırken ben 30 kişiye sohbet veriyordum.. :)) Kiminle konuştuğuna dikkat et..
Belli ki o 30 kişinin hepsi erkekmis ihtiyar kadınlar başkadır bazen tefekkürü bırak da etrafına bakmak lazım
Tefekkür zaten etrafa bakmaktır ve kimsenin fikretmediğini fikredebilmektir.. Mütefekkir de bunu yapana denir. Öğreteyim. Neyse öğrenirsin acele etme..
Ihtiyar biraz daha devam edersen hanefinin dehriyeleri ilzam ettiği gibi ilzam edeceğim seni yoluna bak bence 🙂
İmam-ı Azam'a sorsak acaba git karı kızla muhabbet et mi derdi yoksa 30 erkeğe sohbet ver mi derdi.. :)) Dikkat et, kendi kendini ilzam etme.. :))
Bilemeyiz belki de 1 kadınla sohbet etmek 30 erkeğe anlatmaktan daha evladır da diyebilirdi imamı azam değilsen onun gibi düşünmeye çalışma heba olursun
Genç, haddini aşarak imama iftiraya kadar ilerleme istersen.. Sırf galib geleceğim diye heba etme kendini.. Öğreneceksin acele etme..
Bazı kadınlar vardır Hz Aişedir evlenirsin hem hayatın hemde ahiretin kurtulur bazı erkekler vardır Ebu cehildir anlatirsin anlamaz. Ilki seni yüceltir ikincisi seni anlamaz hakikat zahirde değildir ihtiyar sende öğreneceksin
Yok ben direkt cahille sohbeti kesiyorum. Öğreneceğin yok.. Anlatıyorum anlamıyorsun da.. Sohbeti kesmek en iyisi..
Olgun erkek seviyorum
mevzu kriterler hala çok ekonomik duruyor
herkesin alıcısı var
Hadi bakalım.