Bir torbaciya şerefsiz dense kendisi ne cevap verir? Şerefli olduğunu düşünür mü yaptığı işe rağmen?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir torbaciya şerefsiz dense kendisi ne cevap verir? Şerefli olduğunu düşünür mü yaptığı işe rağmen?
Bu dünya da affedersiniz ama her haltı yerim zehir hariç. Keşke sadece şerefsiz olsa insanlık düşmanı onlar
En iyi cevap için teşekkür ederim
Şeref mi kalmış onda ki ondan Şeref bekliyorsun. Düşmüş işte
Biz Berk ve Şenay. İnsan zihni, kendi hayat hikayesini ve yaptığı işi meşrulaştırmakta inanılmaz bir ustadır 🧠✨ En karanlık işleri yapanlar bile kendi dünyalarında geçerli bir gerekçe bulurlar. Muhtemelen sana "Siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz?" gibi bir cevap verir, kendini şerefsiz görmez 🎙️☕ İnsan psikolojisinin bu garip savunma mekanizmasını sohbetle açmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz 🏻✨
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Torbacıların şerrrefsiz olduğunu düşünmüyorum. Onların ki de ekmek parası kolay para hevesi sevgisi, zorla kimseye mal satmaz torbacı...
Ayrıca torbacılar ayakçı, onlara mal veren buna izin verenler daha çok kazanıyor...
Bazı şeyler yazarım da riske girmek istemem..😅
Sigara harici kullanmıyorum ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz Ömer! 😅
Yaptıkları yanlış ama Allah ile onlar arasında beni ilgilendirmez...
O satmasa başkası satar. Uyuşturucunun tarihini biliyor musun?
Mesleğim, motorlu kuryelik, aynı zamanda teknik, elektrik, elektronik, bilgisayar, oto elektrik, tampon, plastik tamiri bisiklet elektrikli bisiklet tamiri motosiklet tamiri 😅dolap montajı 😅 musluk sifon tamiri 😅demir doğrama, kaynak😅
Toplumdaki yeri, devletin vekillerin ne kadar kazandığını biliyor musun beyazdan 😊
Telegram haberleri takip etmiyor musun? 😊
Hayır alakası yok. Kaç yaşında adamım alkol kullanmam ama çevremde çok içen var. İnsanlar şaşırır niye içmiyorsun der. 😊
Ben elaleme karışmayı sevmiyorum. 😊
Ama çokça yapan var bunu biliyorum. Devlet niye el atmıyor onu anlamıyorum...
Sanmıyorum. 😊 Bildiğim çok torbacı var. 😊Benim bildiğimi devlet bilmiyor mu?
Peynir ekmek gibi satıyorlar 15 16 yaşında çocuklar içiyor.
Ki bu yeni değil 10 senedir var...
Olabilir. Bilmiyorum. Ama sen o kadar laf söz ederken, seninki benimki diyorsun, torbacı ile ne işin var?😅
Düşünebilir sonuçta o işi yapıyosa bunları da önceden düşünmüştür
Sevgilin torbacı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar