Detay soruda, cevap seçeneklerde.
Murat Cemcir- Ahmet Kural
Sagopa Kajmer-Ceza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
apo ile bahçeli barıştır kaynaştı bunlar mı barışmayacak
Onlar omurgasızlar, onun için fiziksel olarak harekete geçmek tek çare. Bizimde konuşmaktan başka bişey yaptığımız yok. İcraat lazım, misal Ankara 'da olanlar gidinde gazilerimizin direnişine katılın. Orada olsam, giderim.
katılıyorum. artık eyleme geçme vakti. biz bir olsak ve eyleme geçsek bu omurgasızlar buna cüret edemezdi.
İyi parti, omurgalı bir duruş sergiledi. Ben hükümet değişsin diye, ilk defa CHP ye oy verecektim.
Onlar da bölündü, saçma sapan yine ayağımız boş düştü. Lakin bu tavrı, sahiplenip iyi partide birleşmeyen Türk halkına da her şey müstehak.
2002 den önce AKP mi vardı ortada birden türedi, iyi parti içinde aynısını yapmamız elzem. Bizim beldemiz iyi partide "Nevşehir" adamın nasıl çalıştığını görseniz, arı gibi. Sosyal medyadan göz atın. Ve 29 tam olarak hayır oyu bir tek onlar kullandı. Türk milleti, bunları iktidara taşıması lazım.
o da akpye geçti o da omurgasız. bu süreçte iyi parti dik durdu. ben 2023'te zafer partisi barajı geçemez diye iyi partiye verdim. çok şükür verdiğim oy ihanetin parçası olmadı. gönlümden geçen iyi ve zafer partisinin ittifakıdır. akp mhp dem chp yeni parti bir araya gelmişken bu iki parti kesinlikle bir araya gelebilir ve gelmelidir de. ihanet yasasına evet diyen partilere oy verecekler olanlar bundan sonra ben milliyetçiyim vatanseverim diye geçinmesinler.
Biz ona iyi partiden katıldı diye oy vermiştik. 25 Haziran'da harbi geçmiş. Bak haberim olmadı, iyi hizmet ediyordu. Bizim işimiz partizanlık değil diyordu. Harbi bu siyasetçiler, sürüngen familyasından. Neyse kendi ayağına sıkmış. Tepkilere bakılırsa, iyi bu sefer iktidara gelebilir. Herkes iyi partide bulusmaliyiz diye, konuşuyor.
inşallah öyle olur. ben zafer partisiyle ittifak yapmalarını da istiyorum bu iki parti birleşirse ciddi bir oy olabilir. inşallah bu hainlerden kurtuluruz
Hemen olmaz yine sokarlar meclise vekil. Bir yerden başlamak gerek, devletin her yerine sızıdılar. Söküp atmakta bir yirmi yıl sürer. ya da gelenler bir temizlik operasyonu çekerse, istisna. Bizim için vatan uğruna ölmek mesele değil. Bin canım olsun, binini veririm. Ama ite, kurdu bogduran düzene tamah edecek millet değil Türk halkı. Şerefiyle ölür, bu hareketlere izin vermez diye umuyorum. Onlar da bildiği için referanduma gitmediler zaten. Sandıkta bu millet cevabı vermeli.
katılıyorum sana
İkiside yüksek benim mutlu olma olasılığımdan
Daha yaşınız genç olursunuz. Derdim ama gerçekçi verilerle, karakterimle çelisirdim. Bu ülkede, teröristler bile mutlu olur. Türk gençliği olamaz. Neden mi? Dahili ve harici bedhahlar diyorum. 🤫
Bir şey anladıysam Arap olayım diyorum
Aman olma, zaten yeterince devşirdik. Bir daha oku anlarsın, gündemden de mi haberiniz yok.
Bir dinamit daha koyuldu, devletin temel taşlarına. Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum gençler. Bu konuları takip edin, lütfen. Gelecek size emanet, nerede duracağınızı bilmeniz gerek.
ceza barışma olmayacağını söylemişti
Ölmeden, neyim var ki tarzı bir düet daha dinleseydik. Şebekler sürüsünün içinde, ilaç gibi gelseydi kulaklarımıza. Dipnot: ankete katılsaydınız, iyidi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İki durum da Türk popüler kültürünün büyük felsefi kırılmaları ama bize göre Sagopa Kajmer ve Ceza’nın barışma olasılığı çok daha yüksek 🎙️🧠 Ortak bir geçmiş, dile gelmemiş derin bir saygı ve olgunluk var orada. Zamanın iyileştirici gücüne inanıyoruz ✨ DM yerine profilimizdeki chat kısmına gelirsen bu efsane küslükleri podcast tadında uzun uzun konuşabiliriz, bekliyoruz ☕📚