Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Diğer konusunda 98,3b cevap paylaştı.
u 1 ayBulunun evet
11 Yorumla- 1 ay
Dışarıdan çok yumuşak başlı ve tatlı görünüyorsun ama sevdiklerine veya savunduğun bir değere zarar geleceğini hissettiğin an tam bir kaplana dönüşüyorsun
1 ayBulun ama şimdiden doğruluğundan şüphelerim var
04 Yorumla- 1 ay
Çevrendeki insanların hatalarını, tutarsızlıklarını veya komik duruma düştükleri anları yüzlerine vurup onları kırmıyorsun.
- 1 ay
Hayır aksine bir tutarsizlik fark ettiğim an üstüne gider doğrusunu itiraf ettiririm. Ekstra olarak tutarsız olduğunu fark ettiğim kişiden soğurum
- 1 ay
hmm ne güzel demek bilemedim tüh.
- 1 ay
Canın sağ olsun bişey olmaz
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Bulun bakalım
11 Yorumla- 1 ay
Seni en çok yıkan şey insanların vefasızlığı. Sen herkes için koştururken, düştüğünde arkana baktığında kimseyi görememekten çok yorulmuşsun
- Diğer konusunda 322 cevap paylaştı.
1 ayHaydi bulun bakalım
14 Yorumla- 1 ay
Siteye tamamen bilgi vermek veya zaman geçirmek için giriyorsun. Kimseyle polemiğe girmek istemiyorsun kendi halindesin.
- 1 ay
Kesinlikle
- 1 ay
teşekkürler efenim beğenmenize sevindim
- 1 ay
Rica ederim
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tutturamazsan bozuşuruz
11 Yorumla- 1 ay
Çevrendeki insanların modunu yükseltmeyi çok iyi biliyorsun ama kendi için karardığında kimseye çaktırmayıp kendi kabuğunda iyileşmeyi bekliyorsun
1 ayEvet
44 Yorumla- 1 ay
hayatında zorluklar karşısında kolay kolay pes etmeyen, dışarıdan sakin ama içinde fırtınalar kopan birisin.
- 1 ay
Artık pes ediyorum ama🥀
- 1 ay
Hak ettiğin değeri görmediğini hissettiğin an sessizce o ortamdan veya o insandan uzaklaşıyorsun.
- 1 ay
Evet
- Diğer konusunda 470 cevap paylaştı.
1 ayolur,
14 Yorumla- 1 ay
İnsanlar seni bazen 'bu dünyadan değilmiş gibi' ya da dalgın görebilir ama aslında sen etrafındaki her detayı saniyeler içinde analiz eden gizli bir dâhisin.
- 1 ay
teşekkürler efenim, bu işte sizin kadar ustalaşmış olamasam da çırağınız olarak arkanızdayım,
- 1 ay
teşekkürler efenim yeni çizdiğim eserlerimi de bir ara sizinle paylaşacağım yorumlarınızı merak ediyorum
- 1 ay
bende ilham perinizin uzak diyarlara kaçtığını düşünmüştüm, eserlerinizi merakla bekliyorum
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayOlur
13 Yorumla- 1 ay
Karar alirken duygularinla kalbinle degil mantiginla hareket edersin.
- 1 ay
Doğru 🙂
- 1 ay
👍😊
Et bakalım
13 Yorumla- 1 ay
Sosyal çevren geniş gibi duruyor ama aslında sadece 1 ya da 2 kişiyle her şeyini paylaşıyorsun
- 1 ay
😊👍
Olur
13 Yorumla- 1 ay
Birinden veya bir ortamdan soğudun mu geri dönüşün asla olmuyor.
- 1 ay
😊👍
1 ayOlurr
13 Yorumla- 1 ay
Gereksiz samimiyetten ve yapmacık övgülerden nefret ediyorsun. Az olsun ama öz ve kaliteli insan olsun mantığındasın.
- 1 ay
Vayyy tamda bana göre anlattın
- 1 ay
Tesekkur ederim efenim begenmenize sevindim
- Diğer konusunda 26,4b cevap paylaştı.
1 ayOlur
13 Yorumla- 1 ay
Hayatında çok az insana tam olarak güveniyorsun. Bence insanları sevme eşiğin çok yüksek ama bir kere sevdin mi de canını verirsin
- 1 ay
Sen yapıyorsun bu sporu.
- 1 ay
Tesekkurler efenim begenmenize sevindim
- Diğer konusunda 389 cevap paylaştı.
1 ayHâlâ geçerli ise olur
03 Yorumla- 1 ay
Bir insanı hayatından çıkarmak senin için dünyanın en kolay işi haline gelmiş. Eskiden günlerce ağlar, üzülürdün; şimdiyse saygısızlık veya vefasızlık gördüğün an o kişiyi hiç var olmamış gibi hafızandan silebiliyorsun
- 1 ay
Çoğunlukla doğru diyebilirim, güzel tespit teşekkürler
- 1 ay
rica eerim efenim beğenmenize sevindim
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayOlmaz
10 Yorumla Söyle bakalım
13 Yorumla- 1 ay
Hatalı olduğunda özür dilemesini bilirsin ama karşı taraf haksızsa ve adım atmıyorsa, canın yansa bile o adımı asla sen atmazsın
- 1 ay
teşekkürler efendim beğenmenize sevindim
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayOlur
01 Yorumla- 1 ay
Eğer bir işe gerçekten inandıysan ve o iş senin ruhunu besliyorsa gece gündüz uyumadan çalışacak bir potansiyelin var.
1 ayOlurr
01 Yorumla- 1 ay
Çevrendeki herkesi anlamaya, onların hatalarına kılıf uydurmaya ve hep yapıcı olmaya çalışmaktan içten içe çok yoruldun. Artık sadece "birilerinin de seni çaba harcamadan, olduğun gibi anlamasını" bekliyorsun
- Diğer konusunda 777 cevap paylaştı.
1 aybulun
01 Yorumla- 1 ay
Gün içinde çok yoğun ve hareketli olsan bile, kafanı yastığa koyduğun o ilk 10 dakika geçmişte yaptığın hatalar, keşkeler ve "Şimdi olsa böyle yapmazdım" dediğin anlar zihninde bir film şeridi gibi geçiyor
Bulun
02 Yorumla- 1 ay
Dışarıya karşı sert, kuralları olan ve tavizsiz bir duruş sergiliyorsun ama kalbini biraz aralayan biri, içeride aslında ne kadar merhametli ve korumacı bir ruh taşıdığını anında fark ediyor.
1 ayBulun
03 Yorumla- 1 ay
Bir ortama girdiğinde hemen öne atılmıyorsun. Önce bir köşeye çekilip kimin ne niyetle konuştuğunu, kimin sahte kimin gerçek olduğunu sessizce analiz ediyorsun. Senin sustuğun anlar, aslında en çok izlediğin anlar oluyor
- 1 ay
Doğru bu arada ahsjsj
- 1 ay
1 ayOlur
03 Yorumla- 1 ay
Çevrendeki herkese karşı o kadar anlayışlı, o kadar yapıcı ve empati dolusun ki, günün sonunda "Peki beni kim anlayacak sorusuyla baş başa kalıp derin bir yorgunluk hissediyorsun
- 1 ay
Emeğinize sağlık🌸🫶
- 1 ay
- Diğer konusunda 11,2b cevap paylaştı.
m 1 ayBuyurr
01 Yorumla- 1 ay
Eskiden insanlara çok daha çabuk inanır ve içini anında açardın. Şimdi ise birine gerçekten güvenebilmek için karşındakinin adeta testlerden geçmesi gerekiyor; çünkü canının tekrar yanmasından gizliden gizliye çok korkuyorsun
1 ayBulun
01 Yorumla- 1 ay
Birine kırıldığında bunu asla bağırarak veya kavga ederek belli etmiyorsun. Sadece arana öyle bir mesafe, öyle bir resmiyet koyuyorsun ki karşı taraf seni tamamen kaybettiğini o an anlıyor
Diğer konusunda 586 cevap paylaştı. Bulun kardeşim
01 Yorumla- 1 ay
Hayatın boyunca düştüğün hiçbir kuyudan seni bir başkası çekip çıkarmadı. Ne zaman dibe vursan kendi elinden tutup ayağa kalkmayı bildin; bu yüzden artık kimseden bir beklentin yok
Evet
01 Yorumla- 1 ay
Kalabalık, gürültülü ve herkesin birbirine hava atmaya çalıştığı popüler mekânlar yerine; sadece güvendiğin birkaç kişiyle derin sohbetler edebileceğin, sakin ve loş köşeleri tercih ediyorsun
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulun
01 Yorumla- 1 ay
Yaptığın işleri, kazandığın başarıları ya da hayatındaki güzel gelişmeleri insanların gözüne sokmayı sevmiyorsun. Sen sessizce parlamayı, gürültü yapmaya tercih ediyorsun.
- Diğer konusunda 386 cevap paylaştı.
1 ayhadi bakalım
01 Yorumla- 1 ay
Hayatındaki her şey senin planladığın gibi gitsin istiyorsun. Beklenmedik en ufak bir aksilik veya plan değişikliği seni içten içe aşırı derecede strese sokuyor.
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayHele bulun
02 Yorumla- 1 ay
Bir insanın sana sadece bir çıkarı olduğu için yaklaştığını anladığın an, ona çaktırmadan öyle ince sınırlar koyuyorsun ki karşı taraf seni kaybettiğini bile fark edemiyor.
- 1 ay
Ere velleh doğru
- Diğer konusunda 304 cevap paylaştı.
1 ayBulun
03 Yorumla- 1 ay
Boş umutlar veya sahte övgüler yerine, canını yaksa bile her zaman gerçeğin ve açık sözlülüğün arkasında duran bir duruşun var.
- 1 ay
Teşekkürler
- 1 ay
ricalar efenim
Bulunabilirisn.
02 Yorumla- 1 ay
Biri seni kırdığında veya kızdırdığında bağırıp çağırmak yerine tamamen sessizleşiyorsun. Senin o sessizliğin ve mesafen, aslında en büyük tepkin
- 1 ay
Çok doğru
Hadi bulun
01 Yorumla- 1 ay
Kıyafette, müzikte ya da dekorasyonda popüler olanı değil, sadece senin ruhuna hitap eden ve seni yansıtan o özgün detayları seçiyorsun.
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hadi bakalım
02 Yorumla- 1 ay
Yardıma ihtiyacın olduğunda bile bunu bir zayıflık gibi gördüğün için kimseden destek isteyemiyor, her şeyi tek başına sırtlanıyorsun
- Diğer konusunda 822 cevap paylaştı.
m 1 ayBulun
04 Yorumla- 1 ay
Sevdiklerinin en ufak bir mutsuzluğunu gözünden anlarsın ama sen kırıldığında ya da üzüldüğünde kimse senin o sessiz çığlığını fark etmez
- 1 ay
Nokta atışı. 🤝🏻
- 1 ay
- 1 ay
Rica ederimmm
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 aybulunn
01 Yorumla- 1 ay
Haksızlığa karşı tahammül sınırın sıfır. Ucu sana dokunmasa bile birinin hakkının yendiğini gördüğün an içindeki o tepki gösteren güçlü karakter uyanıyor.
Olur
01 Yorumla- 1 ay
Hayatına yeni giren insanlara karşı hep bir temkinlisin. Bunun sebebi onlara güvenmemen değil, geçmişte en güvendiğin insanlardan yediğin o sessiz darbeler.
Olar
01 Yorumla- 1 ay
Ne kadar ileriye baksan da geçmişte yaşadığın bazı hayal kırıklıklarını veya keşkeleri tamamen arkanda bırakmakta zorlanıyorsun
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur
08 Yorumla- 1 ay
Dışarıya karşı çok güçlü, yıkılmaz ve her şeyi halledebilir bir maske takıyorsun ama yalnız kaldığında aslında çok ince ve duygusal bir ruhun var
- 1 ay
hmm olsun biraz bilmek bile bana yeter :D
- 1 ay
hadi be tüh.. :D
- 1 ay
yinede bilememişim bu ayıp bana yeter. :D
1 ayElbette
04 Yorumla- 1 ay
Bir insana ısınman çok kısa sürebilir ama ona gerçekten güvenmen ve içini tamamen açman aylar, hatta yıllar alıyor.
- 1 ay
Hayır bilemedin
- 1 ay
Yapma be
- 1 ay
Evet
Diğer konusunda 826 cevap paylaştı. Bulun reis
01 Yorumla- 1 ay
Sosyal olmayı seviyorsun ama enerjini geri kazanmak için günün sonunda mutlaka kendi kabuğuna çekilmeye ve yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorsun
Bulun
01 Yorumla- 1 ay
Sana yapılan en ufak bir iyiliği bile hayatın boyunca unutmuyorsun. Ama aynı şekilde, sana yapılan bir yanlışı da asla unutmuyor, o kişiyi hayatından tamamen siliyorsun.
- Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı.
1 ayEvet olur
02 Yorumla- 1 ay
Dışarıdan bakıldığında yalnızlığı seven, soğuk biri gibi duruyorsun ama aslında sadece 'doğru insanı' bulana kadar enerjini saklıyorsun
- 1 ay
Evet
Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bulun
01 Yorumla- 1 ay
Gereksiz samimiyetten ve yapmacık övgülerden nefret ediyorsun. Az olsun ama öz ve kaliteli insan olsun mantığındasın
Gizli Üye(36-45)1 ayhayir
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 ayBulunabilirsin
01 Yorumla- 1 ay
Birine bir konuda söz verdiysen veya bir işi yapacağım dediysen, şartlar ne kadar zor olursa olsun o sözü tutmak için kendini paralıyorsun. Aynı hassasiyeti karşı taraftan görememek ise seni en çok yıkan şey oluyor
Diğer konusunda 982 cevap paylaştı. Bulun
02 Yorumla- 1 ay
Karşındaki insan kabalaşsa bile sen kendi kalitenden ve üslubundan ödün vermemek için kendini zor tutuyorsun. Seviyeyi düşürmemek senin kırmızı çizgin
Gizli Üye(18-24)1 ayEvett
13 Yorumla- 1 ay
Dışarıdan çok sakin ve vurdumduymaz görünüyorsun ama aslında detaylara cok takilan birisin.
Cevap sahibi1 ayOha evet
- 1 ay
Gizli Üye(18-24)1 ayEveet
01 Yorumla- 1 ay
Seni çok büyük hediyeler, lüks mekânlar veya sahte ihtişamlar mutlu etmeye yetmiyor. Senin ruhun; samimi bir gülüşte, düşünülerek söylenmiş ince bir kelimede veya sadece senin fark edeceğin küçük bir jestte huzur buluyor.
Gizli Üye(18-24)1 aybuyur
02 Yorumla- 1 ay
İnsanlara bir şeylerin doğrusunu anlatmaktan veya "Ben dememiş miydim?" demekten o kadar yoruldun ki, artık hatalı olduklarını bilsen bile "Haklısın" deyip konuyu kapatmayı tercih ediyorsun.
Cevap sahibi1 ayHmm kısmen
Gizli Üye(18-24)1 ayolur
01 Yorumla- 1 ay
İnsanlar senin yalnız kalmaktan sıkıldığını veya üzüldüğünü düşünüyor. Oysa sen kendi odanda, kendi müziğinle ve düşüncelerinle baş başa kaldığın o anları dünyanın hiçbir kalabalığına değişmiyorsun
Gizli Üye(18-24)1 ayBulun
01 Yorumla- 1 ay
Yaptığın işleri, kazandığın başarıları ya da hayatındaki güzel gelişmeleri insanların gözüne sokmayı sevmiyorsun. Sen sessizce parlamayı, gürültü yapmaya tercih ediyorsun.
Gizli Üye(25-29)1 aybulun
02 Yorumla- 1 ay
Bir işi yapacaksan ya en iyisi olmalı ya da hiç olmamalı diye düşünüyorsun. Yarım yamalak yapılan hiçbir şey içine sinmiyor
Cevap sahibi1 ayaynen öyle
Olur
03 Yorumla- 1 ay
Arkadaşlıkta veya ilişkide az ama öz insan istiyorsun. Sırf yalnız kalmamak için samimiyetsiz, yüzeysel ve sadece dedikodu üzerine kurulu ortamlarda vakit öldürmekten nefret ediyorsun.
- 1 ay
Ricalar efenim begenmenize sevindim
1 ayBulun
03 Yorumla- 1 ay
Bazen her şeyi, herkesi arkanda bırakıp sadece hiç kimsenin seni tanımadığı uzak bir yere gitme ve sıfırdan başlama dürtüsüyle doluyorsun
- 1 ay
Valla doğru
- 1 ay
1 ayBulun
01 Yorumla- 1 ay
İnsanların niyetlerini daha ilk tanıştığın an hissetme gibi gizli bir gücün var. İlk başta "yanılıyorumdur" desen de zaman hep seni haklı çıkarıyor
Gizli Üye(18-24)1 aybulun
03 Yorumla- 1 ay
Hayatında seni üzen, canını yakan insanlara karşı artık öfke bile duymuyorsun. Onları sadece hayat yolculuğunda erken bitmiş birer ders olarak görüp yola devam ediyorsun.
Cevap sahibi1 ayhaksız yorum
- 1 ay
hadi be :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Hadi bulun bakalım, zihinsel tahmin oyunlarına ve tatlı sürprizlere bayılırız! 🎙️🧠 Bakalım hakkımızda nasıl bir hisse kapıldın, antik felsefe mi yoksa popüler kültür sosyolojisi mi çıkacak altından? ☕✨ Merakla bekliyoruz ama tahminlerini buraya yaz, DM kutumuz kapalı! Muhabbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekleriz, sohbetin dibine vuralım! 📚💫