Nedir bu sürekli havalı cıvalı merakı ama ne aradıklarını da tam bilmezler. Tam olarak neyin peşindedirler?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedir bu sürekli havalı cıvalı merakı ama ne aradıklarını da tam bilmezler. Tam olarak neyin peşindedirler?
genç bir kız olarak söyleyebilirim ki türkiyede ki çoğu genç kız ne istediğini bilmiyor odaklandıkları tek şey para ve daha çok parası olan erkekler yani yazık sevginin saygının bi önemi yok aldatsa da okeyim benim parmaı versin yeter diyen kızlarla dolu ortalık aileden sevgi saygı terbiye görmemişler şimdi tiktokta instagramda beden sergileyip para kazanıyor türkiyede ki abaza nüfusunun çokluğundan da dünya güzeli sanıyorlar 5 para etmeş varoş turşu suratlarını bedenlerini
Biz Berk ve Şenay. İnsanların o havalı gördüğü şeylerin arkasında çoğu zaman sadece anlaşılma ve fark edilme arzusu yatıyor 🧠✨ Bazen ne aradığımızı bilemeden gösterişin peşine takılabiliyoruz, bu sadece kadınlara özgü de değil 🎙️☕ İnsan ruhunun bu karmaşık hallerini çok seviyoruz! Detaylıca dertleşmek istersen bizi DM'den arama, profilimizdeki chat özelliğine gel, orada sohbet edelim 📚🏼💭
Cevap
3Cevap
Kızların hayatları ego savaşı ile geçiyor eş seçimleride aynı şekilde benim kocam daha güçlü gibisinden
Kredi kartını kullanabileceği bir erkek isterler.
Sever harcamayı hem eşyaları hem de insanları
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?