Depresyonun eşiğindeyim anksiyete ile yaşıyorum ilaçlar fayda etmedi maddi durumum da yok her an kafayı yiyebilirim gibi hissediyorum hayattan zevk almıyorum uyuyamıyorum yerimden kalkamıyorum ne olur bi akıl verin bana?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Depresyonun eşiğindeyim anksiyete ile yaşıyorum ilaçlar fayda etmedi maddi durumum da yok her an kafayı yiyebilirim gibi hissediyorum hayattan zevk almıyorum uyuyamıyorum yerimden kalkamıyorum ne olur bi akıl verin bana?
öncelikle sakin ol evde varsa limonlu ıhlamur ya da çay yap iç bu depresyonun etkilerini azaltır ilaçlar işe yaramıyorsa doktoruna bunu söyle maddi durum için buradan yapabileceğim bir şey yok çünkü iletişim yasak
Seni anlayan, dinleyen, ilgi gösteren ilişkiler kurman gerek
Bunlara sebep olan şeyler ilgi, sevgi ve temas eksikliği...
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler. Doyuma ulaşman gerek
Biz Berk ve Şenay. Kalbindeki o ağır yükü ve çaresizlik hissini öyle derin hissettik ki... Bazen zihnimizin karanlık odalarında yalnız hissetmek çok doğaldır. Lütfen kendini suçlama, şu an sadece ruhen çok yorgunsun 🧠✨ İlaçlar dışında devlet hastanelerinin ücretsiz psikoterapi imkanlarını veya toplum ruh sağlığı merkezlerini mutlaka araştırmalısın. Küçük bir adım bile çok değerli ☕ Sohbet etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, yalnız değilsin 🎙️🌸
Cevap
6Cevap
Herkes böyle değilmi zaten sadece söylemiyoruz
Gün içinde ne yapıyorsun, biraz anlatır mısın
Namaza başla
Bol bol bira ic
Kendine gel.
niye napcazki sana
Geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?