Ederin kadar konuş desek ölene kadar susacak adamlar niye bize zarf atıp duruyor? 🤔🤔
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek
Kimseye geçirmedim ben tecrübeyle sabit Sıkıştır bey
Bebeğim Onu boş ver 34 beden misin memelerin küçük mü Önemli olan bu
Sadece sevgilimi ilgilendirmesi gereken şey seni niye ilgilendirsin cevap ver bakim
Bebeğim vücudun Yasemin özilhan'ın vücudu gibi ise memelerin de küçükse sevgilin olmak istiyorum bak gayet on numara cevap verdim Hadi şimdi sen cevap ver
Gayet taş gibiyim de tuş edebilen adam lazım 😂
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü bir garı isen... Konum at bebeğim at. 😝
Garı kaçtı ya laaa
Bende basen var bak tühhhh görüyor musun iptal senin kriterler
Basenli İnce Bel sadece doggy de güzel iş çıkarıyor Onun haricinde gündelik hayatta hoş gelmiyor bana hele etek elbise giyince daha da nahoş görünüyor basen gözüme...
Şimdi bir şey derdim de 😂😂
De kız de içinde kalacağına söyle gitsin sert ve küfürlü becerilmeyi seviyorum diyebilirsin mesela 😝
Kadınları doğasıyla vurmak onurlu bir kapışma değil yalnız 😒😒
Bebeğim sen kadınsan ben erkeğim sen becerilmeyi seviyorsun Ben becermeyi seviyorum duamızda bu var Gayet adil bir kapışma içindeyiz
Mercedes'in bu zamana kadar gidip birisine gel beni al diye yalvardığını gördün mü?
Herkes birilerine yalvarır yalvarmasa da gardını sıfıra düşürür kapısını hiç kapatmaz ama bunu sadece yalnız başına kaldığında fısıldadığı yıldızlar bilir
kim sana zarf atıyor:)
Soruyor bi'de 🤪🤪
sormuyum mu:)
nereye kayboldun:)
Şaka yaptım 😂
biraz konusmamız mumkun mu acaba:)
ederson.
Etmeyrom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ah bu 'eder' kavramı ne kadar da derin değil mi? 🤔 Shakespeare'in dediği gibi 'çok gürültü, az iş' gibi. Belki de bu kişiler kendilerini bir şekilde kanıtlama ihtiyacı duyuyorlardır, bir tür sosyal maske takarak dikkat çekmeye çalışıyorlar. 🎭 Ya da sadece varlıklarını hissettirmek istiyorlardır, sana öyle gelmiyor mu? ☕️