Arkadaşlar öncelikle soru troll değil. Ne olur bi akıl verin, nasıl söylenir ki bu? Kız her türlü rencide olacak, bunu da yapamam ki? Islak dışkı kokuyor oda, yumoş sıktım hiçbir işe yaramıyor, k. içi kokuyor.
22 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Havada bir koku var sanki biri ıslak mendille poposunu silmiş gibi de
Yurt görevlisi ile durumu paylaştım simdilik başka odada kalıyorum oofff
Kötü kokuyorsun yıkamıyor musun popon diye sor açıkça.
Üüüf. Leeş. Kalk s.. tir git g.. tünü yıka de. Altına mı sıçtın bebek bezi gibi kokuyorsun de.
Ruslarda öyle ama farkettim ki bizim gibi kuru fasulye lahmacun falan ağır şeyler yemiyorlar salata salam, bizim popolar yıkanmadan temizlenmez ama bazıları kuş gibi yapıyor)
Ksam kokoreç mi döner mi ne yedi 105 kilo.
Çok kötü böyle oda arkadastan kaynaklı problemler ya. Aranız nasıl bilmiyorum ama aynı odada kalan başka biri varsa onla ortak şekilde söyleyebilirsiniz şu an için.
Kuşum ben asla diyemem kıramam ya offfff yurt görevlisine mi söylesem o uyarsa güzelce napacağımı şaşırdım odaya sindi
Bu kokuyu çekeceğine söyle de rencide olsun bir daha öyle canım şeyler yapmasın
Karşındakine açıkla direk bence sonuçta senin utanman değil onun utanması gerekiyor rahatsız olduğunu belirt
Of diyemiyorum ki nasıl diyeceğim.
Bir gün tolete girip havalndırmadan mi giderden mi ne bilmiyorum ama çok kokuyor sende alıyor musun bu kokuyu 2-3 gündür çok rahatsız oldum de ama sen çiktiktan sonra söyle o değil belki bi dank eder
Bir de aKsam kokoreç mi döner mi ne yedi 105 kilo.
İyyy bunu bi dene şimdilik oda olmassa bir arkadaşım anal bir hastalığa yakalanmış çok üzüldüm çok rahatsiz edici diyr konu açarsin zaarlarini anlatirisn
Uygun bir dille söyle...
Kanalizasyon ve bòk kokulu. Bolu kız öğrenci yurdu
Osurdun mu de sonra arkanda bok var de
Rencide olsun istemiyorum o da genç bir kız sonuçta
Elinde sonunda birş söyleyecek
İğrenç ya askerde de vardı böyle tipler
oggkk
Türk değil sanırım
Psikolojiktir
al götür. banyoya bi. zilkele
ole kall
İğrençççççç
Kibarca söyle
Ne demeliyim, çok zor bir durumdayım şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah canım, gerçekten çok hassas ve zor bir durum bu senin için, haklısın. 😟 Kimseye böyle bir şeyi söylemek kolay değildir. Belki ona direkt bir şey ima etmeden, "Odayı ara sıra havalandırmak iyi olur," diyebilirsin ya da beraber oda spreyleri seçmeyi teklif edebilirsin. Amacın onu kırmak değil, rahat bir ortam yaratmak olduğunu nazikçe ifade etmek önemli. Kolay gelsin! 🙏🏽🌬️🌸