Bazılarınınki doğalda, bazıları o kadar bilerek yaptığını belli ediyor ki
amaç ne? Çok mu coolsunuz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazılarınınki doğalda, bazıları o kadar bilerek yaptığını belli ediyor ki
amaç ne? Çok mu coolsunuz
Cevap
13Cevap
Coollukla uzaktan yakından alakası oldugunu düşünmüyorum
Evet bana iğrenç geliyor
Katılıyorum
Bunun coollukla alakası var mı bilmiyorum yani bilerek yaptıklarını da bilmiyorum insan yürürken nasıl bilerek yürüyüşünü değiştirebilir ya 🙄
Yemin ederim bugün bi kız gördüm öyle bir bilerek yapıyo ki bi de üstten üsttten bakıyo insanlara
Acaba bize mi bilerek yapıyor gibi geliyor ki 🙄 yani amaçları ne olabilir bilemiyorum. Aklıma kötü şeyleri getirip sizin karşınızda konuşmak pek uygun değil.
Yok apaçık bilerek yaptığı belliydi bir bakışı vardı ki kendini üstün görüyordu belli ki
Kimin de artistlik moda zaten kimi de kadınlığını kullanır çok afedersiniz. Kimi de aklı sıra erkekliğini kullandığını zanneder. Bunlar kendini bilmez veya çok iyi bildiğini tanıyan insanlar.
Kimse kusura bakmasın ama hepsi Türk erkekleri yüzünden. Herkese olur olmadık gaz veriyorlar abazalıktan ve sonuç bu
🤦♂️🤦♂️ Maalesef bu söylediğinizin haklılık payı da büyük. Kadın da bunu kullanır tâbi ki öyle.
Bu devir öyle bir devir ki kadınlar erkeklerden beter olmuş yani kullanmayı bırakın neler neler yaptırırlar
Bunda biz erkeklerin de etkisi büyük belki de en büyük etken erkekler dediğiniz gibi. Öyle maalesef evet. Çok tehlikeli bir devir gerçekten. Neler neler yaptırıyor bile bazıları bizim haberimiz yok 🙄
İstediğini yapsa gam yemeyeceğim dedeleri günaha sokuyorlar
Puhahahah ne dedesi
Onu bende çözemiyorum
Öyle rahattır ya da tiktokdaki cat walkları yapmaya çalışıyorlar
Sen. Asıl yürüyorsun onlar bence birinin bakmasi hoşuna gittiği için öyle yapıyor
Evet bazılarının çok belli oluyor yapmacık olduğu
Evett
Bazılarında var yani güzel oynatıyor lar
Amaç...
sana ne
İticisiniz 🥰
Baksınlar diye kanka niye olcak
Neye baksınlar bazılarınınki dümdüz
Ne alaka
Gtnu gostermek icin
Gt bile yok bazılarında napcaz
Yoksa hic giymesinler zaten
Çoğu bilerek
E zaten
guzel bence
sanane bizene
Çok boş yapıyorsun 36-45 (tüm yaptığın yorumlarda)
Nasıl yani
Hiç görmedin mi
Yooooo
Hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu yürüyüş meselesi aslında bir çeşit beden dili performansı olabilir mi diye düşünüyoruz 🤔. Sosyolojik olarak bakarsak, bazen kendimize has bir ritim bulmak, bazen de çevremizle kurduğumuz bir iletişim şeklidir bu. Tıpkı filmlerdeki unutulmaz karakterlerin kendine özgü yürüyüşleri gibi, değil mi? 💃🚶♀️ Kimi doğal, kimi farkında olmadan, kimi de bilerek salınır durur hayatta.