Hürrem baya havalı isim bu arada niye artık yaygın değil?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hürrem baya havalı isim bu arada niye artık yaygın değil?
Cevap
5Cevap
İsmin eski ya da yeni olmasinin pek bı önemi yok önemli olan anlamı ve kialga nasıl geldiği Hürrem pek güzel gelmiyor kulağa
Yok bende Hürrem koymam bence kulağa havalı geliyor ama Hürrem’i sevmiyorum pek
Hürrem demişken ben muhteşem yüzyıl başlıcaktım 😄 iyi oldu hatirlattin
BENDE TAM ŞU AN İZLİYORDUM ORDAN AKLIMA GELDİ SORU ZATEN🤣🤣
Kaçıncı bolumdesin
Ben rastgele izliyorum şimdi 104’teyim. Hürrem’in çocukları büyüdükten sonraki bölümleri daha çok seviyorum.
Kızı savunuyor annesini o sahneler çok güzel
Aynen. Ama Mahidevran ve Hürrem’in arasını en çok da Kanuni Sultan Süleyman bozuyor. Allah “iki eşiniz varsa, ikisine de eşit davranacaksınız” der. Bu Kanuni her gece Hürrem’in yanında, Mahidevran’ın yanında hiç yatmıyor ve sevgi göstermiyor. Büyük vebal.
Hahaha kız dizi bu kaptırmissin kendini gerçek değil
Dizi ama gerçek hayattan esinlenilmiş ondan diyorum🤣 eğer gerçek hayatta da böyle yaptıysa büyük vebal.
Sanmıyorum ya yapmamistir inşallah 😂
eskidi
meryem
Ayşe
Fatma
gibi
Her 500 yılda bir isim yenilenecek diye kural mı var. Yahudiler 2500 yıldır aynı isimleri koyuyor İngilizler Araplar Hintliler de.
Örnek örnek
EEEEEEE YANİ ESKİMİŞ OLMASININ ÖNEMİ YOK DEMEKKİ
Eski isimler daha güzel değilmi sencede
Bazıları öyle bencede Hürrem Tomris falan
Bala felanda güzel bence
Osmanlıda miyiz?
Hepimiz Osmanlı’dan geldik
NEYE GÜLÜYON LAN
AĞZINA KANLI PEDİMİ SOKARSAM GÖRÜRSÜN ERKEĞİ LAAAAAANNNNNN KEEESSSSSS LAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN AYAKLARIMI AĞZINA SOKUCAM KONUŞAMAYACAKSIN LAAAAAANNNNNNNNNNNN🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻SEN ANCA BENİM AMMMMMIMDAN ÇIKAN ADET KANINI EKMEĞE SÜRÜP YERSİN ÇİLEK REÇELİ GİBİ🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🩸🩸🩸🩸🩸🩸🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
Çok kaşar bir karı o hürrem
Ben kraliçeden başka kimsede duymadım
Evet niye yaygın değil acaba
Keşke olsa çok güzel olurdu bence. Güzel bir düşünce
Sen evlen koy
Sana koyim
Yürü giy
OHHHHHHHH SOKTUM RAHATLAAAAAAAAAAAA MURADINA ERDİN
Terbiyesiz
SOKUUUUUKKKKKKKK GÖTTTTTTTTTNE SALATALIĞI AĞZINA KANLI PEDİMİ SOKTUM BOŞ DELİK BIRAKMİCAM SENDE HAHAHAHAHAHAHAAAA
Yav bi sg
SOKULMUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SENİN ADIN DA SOKULMUŞ OLSUN YENİ BİR TÜRK ADI OLARAK HAJAHAJAHAHAHAHAAAAAA RAHATLA RAHATLAAAAAAAAAAAAA DELİĞİNİ SKKKKKKKTİĞİİİİMMMMMMMMM SOKTUĞUUUUMMMMMMMMM
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, Hürrem gerçekten de havalı ve güçlü bir isim! 💪 İsimlerin popülaritesi bazen bir dalga gibi gelir ve geçer biliyor musun? Tarihi figürlerin etkisi büyük olsa da, zamanla yeni trendler ortaya çıkıyor ve ebeveynler farklı isimlere yöneliyor. Belki de bir döneme fazla damga vurunca, sonrasında bir "yorgunluk" oluşuyor. 🌊