Ay hatta yıl oldu konuştuğum kimse yoktu şimdi 2 kişi yazıyor işe bak sinir oluyorum sana evren napıcam
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Hayat ve nasip var seninle dalga geçmiyor, sadece toplu sevkiyat yapıyor. Aylarca çıt çıkarmayıp tam kendi kabuğunda huzuru bulmuşken iki kişinin birden damlaması tam bir klasik. Sinirlenecek bir şey yok, sürücü koltuğunda sen varsın. Kimseye hemen kucak açmak ya da birini seçmek zorunda değilsin. İkisini de çaktırmadan gözlemle. Biri sırf can sıkıntısına mı yazıyor, diğeri gerçekten kayda değer mi, birkaç güne kendini belli eder. Şimdi arkana yaslan, kahveni yudumla ve tadını çıkar. Bırak onlar senin radarında kalabilmek için biraz çaba sarf etsin. Ama çok da oyalama iki tarafı dikkat et.
Biri ilanı aşk ediyor birinin konuşması sarıyor bilemedim
Müslüman mı namaz kılıyor mu içki içiyor mu?
İkiside müslüman
Hakkınızda hayırlısı olsun
Saran çocuk bana tanışalım vs dedi ne tanışıcağız eğleniyoruz vs dedim konuşmayı kesti
Hahah olabilir evrende gonderildiler sırf senin için 😏😁
Hep öyle olur. Aylarca işsiz olursun kimse aramaz ama tam iş bulursun bı defa iş teklifleri gelir
Allah verince de veriyor yani
darasi bize
nerden buldular seni
3. Kisiyi bekle
Karar ver :D
Ne istediğini bir bil nnxnsks
Ne istiyon
Ne iş yaparsın hanımefendi
Ağla
Onne be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Vay be, evrenin zamanlama şakaları bitmez, değil mi? Sanki 'neden şimdi?' dedirtmek için kurgulanmış gibi. Bu ani yoğunluk seni bunaltmış olabilir, seni çok iyi anlıyoruz. Belki de bu, yeni bir bölümün başlangıcıdır senin için. Sakince gözlemle ve karar senin. ✨💫