Hiç intihara kalkıştığınız oldu mu hangi sebepten buna başvurmuştunuz?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Lisedeyken mezun senedeyken hep bunun hayalini kurdum kafamda o zamanlar yapamazdım. Kimse bilsin istemiyordum. İnsan anlaşılmak istiyor azarlanmak değil. Hatta hatırlıyorum bir bankta otururken ilaç içmişim falan. Üniversiteye gidince o hisler geçti ama sadece şunu anladım. Yine ölmek istiyordum. Ama böyle yok olmak. Bir anda herkesin hayatından çıkmak ve kimseyi üzmemek
Madem çıkıyorsun üzülüp kahrolsunlar sebep olanlar ama çıkma kendin için yaşa her zaman en çok kendin için
Benimkisi aslında tamamen vazgeçmişlik ve biliyorum insanoğlu unutur herkesin yeri dolar. Ama kimsenin sustuğu anlarda gözlerinin dolma sebebi olmak istemezdim. Yaşıyorum berbat bir şey. Herkes mutlu olsun beni iyi ansınlar yeter
Yaşamak hiçte berbat değil eğer ki kıymet bilinesi bi hayatın varsa çokta büyük dertlerin yoksa günlerin ağlamakla sızlanmakla düşünmekle geçmiyorsa yaşa ve şükret en azından yerinde olamayanlar için bunu yap ya da destek alabilirsin
Elhamdülillah çok büyük dertlerim yok ama işte kendime göre sıkıntılarım var benimde. Allah dertlerimizin dermanını verir umarım teşekkür ederim yorumun için
Yaş daha 24 müşşş açmayan bi tomurcuksun şu an🌸 güzel günler belki de gelecekte derdinde dermanın da çok olcak merak etme önemli olan saydıklarım olmasın Sağlıcakla kal ✨
Teşekkür ederimmm 🥲 Allah sana da bol bol sağlık huzur anlayış ve güneşli günler versin çok iyisin sağlıkla ve huzurla kal ✨🌸
Oldu. 2-3 kere çalışmaya başladığım zamanlar. Kendime güvenemiyordum ileriyi göremiyordum ne çalışmak ne okumak istiyordum hayata atılmak hiç bir şey yapmak istemiyordum. hâlâda göremiyorum. reşit değilken lise ortaokul yıllarındada oldu derslerim kötüydü lisede puanı yettiği için ilgim alakam olmayan bir bölümdeydim okuldan kaçardım hep. Yemeyerek içmeyerek kendimi öldürebileceğimi sanardım biliyorum çok ergence :D
Özellikle babam yakında ölüp defolup gitmezse, ayak bağı olmaya devam ederse ben kendisini sonsuza dek görmemek için etmeyi düşünüyorum, gerçi annem de onun gibi kara cahil. Bu kadar kara cahili yaratan mükemmel bir tanrı varlığı saçma, olamaz
Onlardan uzaklaşıp hayatı kurmayı denedin mi ya da onları böyle cahil kabul etmeyi de deneyebilirsin çare bu maalesef
Maddi gücüm olsa dünyanın öbür ucuna kadar giderim, hatta Mars'a geri dönmemek üzere yerleşecekler arasında bedavadan yer almaya razıyım.
O zaman kabullenmekten başka çare yok maalesef ki doğduğun yer kader bazı kaderlerde değişmez boşa hırpalanmamak üzülmemek gerek
Zaten bir yere kadar tahammül edebileceğim gibi, eninde sonunda kaçınılmaz son intihar, yapacak bişey yok.
Deme öyle ben de ederim şimdi bu kafadan çıkkk hapsolma
Öyle oyun değil neticede bu, ama inan ki insan kendisi sürüklenmiyor, birileri inatla sürüklüyor, gerçek bu. Neden bu kadar cahil bu insanlar? Yemin ederim yıllarca düşündüm, sebebini bulamadım, mantıklı açıklama yok
Nedeni yok sınandığın cefasını çekmek gereken bişi demek ki hayatta kader dediğim gibi sorgulasanda cevabı yok ya kurtuluş ya hapsoluş ya kabulleniş ya da son dediğin aklı başa toplamak ve allaha güvenmek inanmak lazım sadece sabır
intahar etmek bürük bir günahtır. sebebi Allah'tan umudunu kesmek demek. nefes aldıkça umut daima vardır..
Allahtan umudu kesmek olduğunu bilmiyodum böyle hiç düşünmemiştim
maalesef insanlar nefsini o kadar dinlerki doğru bulduğunu haklı olarak görür.. o yüzden nefsinizi daima terbiye edin Allah'ın verdiği hiçbir canı almaya kalkışmayın.
Haklısınız teşekkür ederim
Dunyamız yandı öbür taftada mı yanak manyanmıyım ben
Doğru öteki dünyada Allah sormaz mı
Oldu, 3 kere düşündüm. Üçünde de son anda vazgeçtim yapmadım. Ailevi sebepler yüzündendi.
Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim 🌸 şu an iyiyim ama öyle ciddi şeyler kalmadı büyüdükçe. Neden böyle bir soru sorduğunu sorabilir miyim?
Bilmem sormak istedim işte
Dürüst değilsin şu an. Neden kötü hissediyosun?
Dürüstüm
Neden kötü hissediyorsun? Üstelik yeni değil bu, bir kaç aydır böylesin.
Dermanım mı olcaksın 😄
Sorduğun şeyi düşünmüş ve 3 kere son anda vazgeçmiş ve senin ne kadar zamandır kötü hissettiğini, kötü bir dönemden geçtiğini, çaresiz ve yalnız hissettiğini anlamış biri olarak belki desteğim olur.
Teşekkür ederim benim dermanım kendimde başka desteklerden fayda gelmez 😌
Dermanın kendinde diye mi intihar düşünüyosun? Bu mu kendine dermanın, yakıştırdığın?
Düşünmüyorum düşünmüyorum
Yaşam koçluğu eğitimi alıyorum ben, aynı zamanda stres yönetimi eğitimi de. İnat etme gel, yoksa ziyan edeceksin kendini 🙂
Hep yalan taktik bunlar 😂
Ziyan olduk zaten ölmek gerekmiyo sadece ziyan olmak için 😄
Ziyan edeceksin derken sadece ölüm açısından söylemedim. Ayrıca eğitim aldığım kurumdan panelimin ss ni atabilirim.
Teşekkür ederim tekrardan şu an bunu istemiyorum
Peki..
Allaha şükür son çarem bile olmadi olmasin da inşallah
Dusunuyorum hiç sevilmedim kocam olmayacak hicbir zaman
Neden olması
Oldu ihnaette uğradığım için olmuştu ama bisey yapmadim kendime
Bunalım dönemlerinde oldu da yapmamtam vazgeçtim hep
yapmaman iyi olmuş gerek yok her şey çözülür
@ibrahim__afk öyle demekle olsa keşke her şey
elimizde bunlar var ne yapcaz da başka bende aynı durumdayım
@ibrahim__afk haha evet buda bir bakış açısı tabii😀
senin baksı acın ne konusalım mı
Çok şükür olmadı.
Sevindim adınıza
Senin öyle bir durumun yok değil mi kanka? İntihara itecek bir derdin yoktur inşallah
Derdim çok ama öyle bi durumum yok hayatı seviyorum ve gencim hayatımın güzellikler getireceğine inanıyorum 🩵
Güzelll
Şahsi düşüncem yanlış bir hamle olur
Bence de
Gittiği yere kadar
Hiç bu enerjide değilim hücum yapcak hal de yok ayakta dursam yeter
Yok gardasım şükür öyle bir şey olmadı
Niye intihar mı edeceksin
Hayır Allah korusun çevremde denk geldim sadece sormak istedim
Kaç yaşındasın
Beyfendi burada soruları ben sorarımm
Sor
Gamsız biriymişsin sorupta napcam boş ver
Sor lütfen
Ne sorayım yahu
Hiç yapmadım
Evet oldu zamanında
Yok hayır
13 yaşımdayken çok yoğun depresyon yaşamıştım
Aklımdan geçti ama yapmadım
ondan fazla
kalkışmadım
ooo her gün ediyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu denli hassas ve derin bir sorunun ne kadar ağır hissettirdiğini biliyoruz. Hayatın bazı dönemleri insanı gerçekten çok bunaltabilir, içinden çıkılmaz gibi görünen zorluklarla dolu olabilir. Böyle hissettiğinde yalnız olmadığını hatırlatmak isteriz. Bu tür yoğun duygularla başa çıkmak için destek aramak ve konuşmak her zaman önemli bir adım. Kendine şefkatli olmayı unutma. 🫂✨