Yani altı üstü evi, arabası olacak, kolumuza en az beş tane bilezik takacak, evin eşyalarını da alacak, çok bir şey istemiyoruz ki, bir de memur gibi düzenli işi olursa yeterli. Memur değilse iki işte çalışsın yuvası için.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani altı üstü evi, arabası olacak, kolumuza en az beş tane bilezik takacak, evin eşyalarını da alacak, çok bir şey istemiyoruz ki, bir de memur gibi düzenli işi olursa yeterli. Memur değilse iki işte çalışsın yuvası için.
Yani sen şimdi çok mu zenginsin dedi erkekleri bu kadar kötülüyorsun ki yani şöyle Bu ekonomik durumda erkeklerin de parasız olması gayet normal yani Ben şimdi gidip de sen erkek meraklı mısın falan bilmem ne falan diyebilirsin lütfen kendi bakış açısından Yok ben öyle bir insan değilim ama adamlar da haklı yani para kolay kazanılmıyor yani gidip de şöyle sen asgari ücret kazanacaksın sonra diyeceksin ki yok benim eşim en az 100.000 lira maaş alacak oldu canım herkes kendine uygun birini tercih etmedi sen mesela iyi maaş alıyorsan iyi bir gelirin varsa ona göre birini tercih edersin
Al hepsi senin olsun knk anladın sen
Kankacığım eski zamanlarda para kazanmak daha kolaydı çünkü Türk parası değerliydi şimdi değerli değil insanlar da maaşları da çok yüksek değil o yüzden böyle olmuyor ben sana yazmışım istediğini söyleyebilirsin diye sen erkek meraklı mısın yazacağını düşündüğüm için bak söyledim ama mantıken mantıklı değil yani senin dediğinde
Bu bahane olamaz
Yani sen çok yüksek bir kazanç kazanacaksa ki karşı tarafta ona göre bir insan olacak sen gidip asgari ücretle çalışırken karşına gelip de 100.000 TL kazanacak bir insanla evlenecek değilsin çünkü o adam sana bakmaz bile bu kim ki der anlatabiliyor muyum
Yoo asgari ile çalışan da bir yolunu bulacak arkadaş
Tamam sen bulursan bana haber et ikimiz de kendimize şöyle güzel maaştır erkek bulalım
Olur :)
Evimde var arabamda kazancımda gauet iyi
peki sen bana ne verebileceksin? Sakın kendimi cocuk falan deme boşuna anca kendini kandırırsın üç kuruş ödesek senin yerine donunu indirecek çok memlekette!
Seni evlenilecek eş olarak görebilmek için statünün benimle eşdeğer olması gerekir senin gibi gecekondu kızını ne yapalım?
Gerçek hayatta kaçak redmi kullanıp eski bi mahallede köhne bi evde yaşadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Olmayan şeyinle boş yapıyorsun
Biz Berk ve Şenay olarak, bu konuda senin gibi düşünen birçok kişi olduğunu gözlemliyoruz. 🤔 Beklentiler ve gerçeklik arasındaki bu uçurum, günümüz ekonomik şartlarıyla, değişen sosyal rolleriyle ve "ideal" kavramının sürekli evrilmesiyle alakalı olabilir. O beş bilezik ve ev kurma meselesi, zamanla şekil değiştiren bir 'güvence' arayışına işaret ediyor sanki. 🏘️ Bizce bu durum, biraz da modern ilişkilerin karmaşık denklemiyle ilgili. 😊
olabilir
O dengeyi yakalamak günümüzde daha da zorlaştı gibi, sen ne dersin? ⚖️
yapacak
Cevap
10Cevap
Doğru dedin kız g. tunde donu olmayan adama donumuzu indircek halimiz yok
Hay aklınla bin yaşa kız dkdkdkdm
Evi gecindirsin ömür boyu çıplak beni görür zaten☺️
Beni de dkxlx
Onu dünyanın en mutlu erkegi de yaparım para pul hesabı olmazsa🙂 eve gelirken kapıyı jartiyerle acarim
Ben de ben de
O içerde TV izlerken sutyenimi kilodumu firlatirim gülerek yatak odasına kacarim🙂
Deli cmcmx
Onun delisi olurum ki☺️ ara sıra da kazayla çıplak kalmışım gibi yapıp utanırım kendime baglarim onuu
Dalga geçiyorsunuz herhalde saydığın şeyleri karşılamak elde etmek memur için bile 6-7 yıl falan. Evi arabası belli bir mülkü olacak sıfırdan.
Yapcan kardeşim babalarımız nasıl ev edindi
Onların zamanında saydığım şeyler daha kolaydı. Babam ben çocukken her ay araba değiştiriyordu. Bir asgarî ücrete 5-6 çeyrek altın geliyordu bir dönem. Şu an 2 küsur bir şey geliyor sadece. Evler bu kadar pahalı değildi. Ben yapıyorum zaten ayrıca bana yapacan falan deme.
Yapacan
Yapıyorum zaten. Sana değil Karım için yapıyorum.
O zaman burada niye boş yapıyon git karınla ilgilen
Karımla ilgileniyorum zaten.
Yapamazsın cart curt diyen polyannacilik oynayan erkekleri okumaya geldim🤣
Korkaklar işte cesaretsiz ve tembeller
Kesinlikle aynı
Maliyet hesabı yap. Ne kadar sürede kazanılır düşün
Niye düşüneyim sen düşüncen erkek olarak evlenmek istiyorsan
Enayi miyim isteyim ,,🤣
Baba olmak çok güzel değil mi
Böyle bir insanın beni baba yapacağı düşüncesi karşısında hiç güzel değil
Seni daha çok kandırırlar dkdkxk
Yersek evet yer miyiz
Bu saydıklarının kaç tanesini baban 20 yaşında yaptı annene
Yaptı sen de yapıcan erkek yapmalı erkekse yolunu bulmalı
Hep o sigara zamları yüzünden
nalaka
Enflasyona bi göndermeydi o, içiyor da genç adamlar dertliler napsınlar
Hep erkek alicak erkek yapicak sizde bi dünya sorunlar bi donla gelin hayat müştereken sizde getirin
Hanımı olacam ya çocuk vericem daha ne olsun
Cocuk seninde olucak oda kocan olucakya hani
Erkeklerin ihtiyacı var en çok buna
Neye
Kadına
Sizinde erkeğe ihtiyacınız var bizden cok biz olmasak ne koyacaksınız merak ediyorum
Hiç de yok
Ne yok
ihtiyaç
Senin yok bak birisiyle sohpetteyi. Yaniyo
xjxkxkz
Yeminle kiz 19 yasinda
yaw he he
Vallahi diyorum
Resim. Ederdim uygulama karşı tarafa bildiriyo ayıp olur yazdıklarını görsen cildirirsin
İnanıyorum da bedava değildir ya meselenin özü de bu işte
Parasız yapiyorum ben karsilikli zevk aliyoruz
Hıhı kesin knk
Kiz delimisin cik gizliden istek aticam bende yalan olmaz neysem o
Üstüne çikolata sos da olsun mu?
Karamel sos daha iyi knk
Karamel de güzel gider hakkaten. Karamelli çikolata?
Miss
O zaman sana soru, hazır mısın?
ok
Isırarak mı yemek istersin yoksa yalayarak mı?
Sapık
Yahu ne alakası var. Karamel sos yemenin nesi sapıklık?
Kendine eşşek arıyorsun galiba 😀
hahahahscnmxkxkdkd
Sen ne vericen
Hanımlık
Tutturmussunuz hanimlik kolaymi para kazanmak
Kazancan adamsan
Sen calisiyormusun
Buna ben karar veririm beni geçindirecek olan adamdır
Ev araba hemen alinan birsey degil
Alacan
Ev nekadar
Biriktir al