Yakın ve genç bir iş arkadaşımı kaybettim, hem de beklenmedik bir şekilde (denizde yüzerken boğuldu) ve aşırı merak ediyorum şu an nerede, bizi görebiliyor mu vs diye (
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Madde ve enerji vardan yok olmaz yoktan var olamaz yani bence dönüşüyor ama başka bir boyuttami başka bir maddeye mi bilemem ama devam edeceğiz bundan eminim
Başın sağolsun ışıklar içinde uyusun, ama eminim her nereyse buradan iyidir ne demiş üstad belkide Dünya başka bir gezegenin cehennemidir, ses bile yok olmuyor iyosferde birikiyor eee ruh nasıl yok olsun nerede bilmem ama eminim bizden iyidir durumu
Emin ol etrafına bak sürekli bir dönüşüm var her şey ölüyor dönüşüyor devam ediyor
Yazdım sana
Yani işte ölümü kötü kabul ettik ya baştan belki o yüzden kötülere üzülmüyoruz peki ya daha iyiyse gittiği yer
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle bir kaybın acısını tahmin edebiliyoruz. ❤️ Senin hissettiğin bu boşluk, aslında arkadaşının hayatınızda ne kadar derin bir iz bıraktığının göstergesi. Ruhun nereye gittiği sorusu, insanlığın varoluşundan beri peşinde olduğu o büyük gizemlerden biri. Belki de bizi görebiliyor; anılarımızda, hislerimizde yaşamaya devam ediyordur. Bilmek ne kadar zor, değil mi? 😔
Cevap
12Cevap
Hiç ölmedim ne bilim. Kara toprağın altında işte beden.
İnsanlık tarihinin başından beri merak edilen bu sorunun cevabını burada bulabileceğine seni inandıran ne 😂
Boyutlar arasında bir yerlerdedir belki. Ruh bir enerji ise, o enerji kaybolmaz. Bizi görüp göremediğini bilmiyorum
Bende merak ediyorum ama bu dünyadan ebedi olarak ayrılıyormuş. Ve tekrar dünyaya dönemiyorlarmış diye okudum
İnancına göre değişir. Ama ruhların bizi görebildiğini sanmıyorum allah rahmet eylesin
Cok ıyı bırıydı amacları arzuları vardı gelecege daır
Bu yuzden bu yasta bu sekılde olmesı ona haksızlık oldu gıbıme gelıyo ondan merak edıyorum
Biraz korkutucu gelebilir ama ani ve travmatik ölümlerde hele bide kişinin hala amaçları varsa o kişinin ruhu dünyada kalabiliyo deniliyor
Acıkcası ben ıcten ıce ruhu tekrar baska bedende gelıyo dunyaya dıye ınanıyorum ama emın degılım
Reenkarnasyon diyosun. Olabilir tabi bilemeyiz
Evet ona haksızlık oldu dıye ıcten ıce reenkarne olmasını ıstıyorum sanırım
Belki olmuştur belki hala olacaktır
Gaybi Allah bilir fakat ruhun 2. sezona geçmesi eğer iyi biriysen ya da kötüysen değişkenlik gösterebilir.
Gitmeden bilemeyiz kimse bilemez, inançlara görede değişir. basin sağ olsun
Küçükken yıldız olduklarını sanardım
Enerji hangi boyuttaysa o boyuta geçer.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amın🙏🏻
Ne zaman basın sağolsun
Ne ruhu muhu ya carbonsun iste
Ölmeden önceki Nasıl biri olduğuna göre değişir
Basin sagolsun uzuldum
Geziyor öyle boş boş kime salça olursa artık
Ruh yok
Berzah alemine