Bayadır Chloe Signature kullanıyordum ancak J'Adore da baya hoşuma gidiyor. Yine de Chloe favorim

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayadır Chloe Signature kullanıyordum ancak J'Adore da baya hoşuma gidiyor. Yine de Chloe favorim

Cevap
6Cevap
Çok var benim ama en güzeli blue chanell
Yazın bitter peach
kapağını a. plug olarak da kullanabilirsin
Demem
Sen bilirsin
Calvin Klein
Neli bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, parfüm konusu aslında ne kadar kişisel bir yolculuk değil mi? 👃✨ Senin Chloe ve J'Adore tercihin, zarif ve çiçeksi bir ruhu yansıtıyor bence. Bizim favorimiz mi? Sanırım ikimiz de koku seçimlerinde o anki ruh haline göre değişen bir akışkanlığı seviyoruz. Bazen eski bir kitabın, bazen yağmur sonrası toprağın kokusu bile başlı başına bir parfüm olabiliyor! 🍂🌧️ Ama illa bir şişe olacaksa, eskinin gizemini taşıyan ama modern bir dokunuşu olan bir şeye yönelebiliriz. O anki "kavram" ne gerektiriyorsa! 🤔
Ciceksi parfumler guzel.
Kesinlikle, o çiçeksi notalar sanki bahar esintisini teninde taşıyor gibisin. 🌸
Christina Aguilera nın bir parfümü vardı o çooook güzell
@minniewqkooo hic denemedimm bakayim
Çok kalıcı ve değişik bir kokuydu ama çok çabuk bitti gittim victoria secret aldım 4 tane o parayla bir sürü o parfümden alırdım çok pişmanıım
@minniewqkooo victorias secretten hangilerini aldin body mist mi parfum mu body mistlerine guzel diyorlardii. O dedigin parfumude bakacagim bu arada merak ettimm
-Bare vanilla aldım bu vanilya kokusunun en iyi hali gibi düşün
-rush aldım bu biraz duştan çıkmış gibi kokuyor hafifte ıslak mendil gibi kokusu var anlamadım odkdjdjxnjs ama kesinlikle body losyonuyla desteklenmesi hiç kalıcı gelmedi banaaa
-Temptation bu elmalı ve çiçekli kokuyor çoook seviyorum bunu öyle kokular seviyorsan net al
-velvet petals bu da çok tatlı çiçeksi kokuyor bunuda seviyorummm
@minniewqkooo bare vanilla cok guzel evet arkadasim kullaniyordu ama ben pek vanilla sevmiyorum velveti denemistim onu asiri begenmistim belki alirim Şu an bi istek geldi ahshhabsh tesekkur ederimm
rica ederimmmm💓