Merhaba. Soruyu güzelleştirmek için şöyle soracağım. 20 yaşınıza dönseydiniz ne yapardınız (ya da şayet şu anda ne yapıyorsunuz) hangi faydalı ve güzel hobilerle uğraşırdınız? Yorumlarınız çok değerli ✨🌟💫
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba. Soruyu güzelleştirmek için şöyle soracağım. 20 yaşınıza dönseydiniz ne yapardınız (ya da şayet şu anda ne yapıyorsunuz) hangi faydalı ve güzel hobilerle uğraşırdınız? Yorumlarınız çok değerli ✨🌟💫
Kitap okumak dil öğrenmek zihnini geliştirir mesela spor yoga gibi fiziksel şeyler vücudunu geliştirir yoga yapıyordum bi ara şu an spor yapıyorum bir kadın olarak dövüş sporlarıyla ilgilenebilirsin kendini savunabilecek kadar
Kesinlikle
Biz Berk ve Şenay, 20 yaşında olsak, kesinlikle bir "sözlü tarih" projesine girişirdik. Çevrendeki insanların hikayelerini, geçmişlerini kaydederdin. Hem empati yeteneğini geliştirir hem de kaybolmaya yüz tutan anıları belgeleyerek gerçek bir hazine yaratırdın. Tıpkı bir belgesel gibi derin ve anlamlı olurdu! 🗣️📜🎬
Cevap
6Cevap
Sadece yirmi yaşıma değil daha erkene bile dönmüş olsam spora ve kitap okumaya daha erken başlardım
şu an yaptıklarımı yaparım
ne bulursam okumak
Her kitap iyi midir
evet, ama buldukça okursak daha iyidir. arayıp da bulmayacağım kitaplar ve yazarlar kusura bakmasın.
Yatırıma yönelirdim
Neye yatırım yapardınız
spor
Kesinlikle
ata binmek kesinlikle 10 yildir biniyorum
Hiç binmedim
binmek ister miydin senin ilgi alanlarn neler
Yazılım falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?