“Şu an saat 02.00 ve birine tek bir mesaj atma hakkınız var. Kime ne yazardınız?”
18 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Ben o saatte ooo çoktan uyumuşumdur 🙂 kimseye yazmazdım telefonu uçak moduna alır yatarım kimse de beni rahatsız etmesin
Sjsjsjshsj uykum her şeyden önemli diyorsun yani
E tabi 😅
Atamam ki benim bu sitede bir üyeye mesaj atmam yasak.
Sebep
Fenomen olarak benim sitedekilere mesaj atmam yasak, mesaj gönderme işareti bile yok profiline girince. Mesaj alabiliyorum sadece ama ilk sohbeti ben başlatamıyorum.
Oha harbi mi ee nasıl fenomensin sen diğerleri yazabiliyor ama ayrıca burdan sormuyorum ya genel olarak diyorum
Bana yok başkalarını bilmem. Çoğu kişi inanmıyor ama soru sorup görselini göstereceğim fotosu olmayan üyeler üzerinden.
Bilmiyorum bana saçma geldi ys hiç mi atamıyorsun mesaj biri sana mesaj attığında cevap dâhi veremiyor musun
Mesaj atan olursa cevaplayabiliyorum sadece.
Hmm anladım
Bu saatte en sevdiğim arkadaşıma yazardım.
İyi ne güzel arkadaşlığınız bozulmasın hiçbir zaman 🙏🏼
Amin
uyudun mu mesajları için yaşlandık sjsj
Aa neden
Yaşla alâkası yok bence
heralde kuryeye yazardim yemegi cabuk getirsin diye öldüm acliktan
Bu saate açık oluyor mu ki
Birde bu saate yemek mi yenir
valla hic kibar nazim olmucam ben bu saate yemek yemegi severim 😂 açık restoranlar var
Hmm boğa Burcu musun
yoo aslan aslan herzaman yerrrrr
Hm anladım
en iyi yaptigin yemek ne senin yaoabiliyomusun 😂
Yaprak sarması mantı makarna vs öyle şeyler
benimle evlenirmisin 😂 kalmadi senin gibi kadinlar sjksk seni alip müzeye koymak lazim sjjs
Ay ne diyorsun bee 🙄
şaka ya
Yaradana beni çağırması için atardım
Neden
“Bence insanın ‘hidayet istiyorum’ diyebilmesi bile aslında içinde hâlâ bir arayış olduğunu gösteriyor. Belki de tamamen uzaklaşmak yerine, kendini zorlamadan yeniden anlamaya çalışman gerekiyordur.”
“Kafanın dolu olması çok normal, inanç konusunda insan kendini zorladıkça daha da çıkmaza girebiliyor. Bence hemen bir sonuca varmak yerine, aklındaki soruları tek tek düşünmen daha iyi. Arayışın varsa zaten tamamen kopmuş değilsin.”
Sana yazardım heralde
Konum atardım aile grubuma
mesaj atacağım biri yok
Senden nefret ediyorum
Sjsjsjshsjhsjsjdhd hiç güleceğim yoktu bu kadar mı senin cesaretin gizliden yazıp artistlik taslıyorsun sjsjsjshsjhsjsjdhd
Ne diyon mk yazacağım mesajı söylüyorum
Ha ay pardon çok özür dilerim ben yanlış anladım sorry
Neden peki
Sorun değil🥰
Eski sevgilime yazardım. Yaptığı haksızlıklardan dolayı korkaklığından dolayı
Kaçtığı icin çok öfkeliyim o da kovalamadığım için öfkeli
“Anladım, aslında nefret dediğin şeyin altında bayağı bir kırgınlık ve yarım kalmışlık var gibi. Bazen insanı en çok öfkelendiren şey, karşı tarafın yaptığı kadar kendi içinde ‘keşke’lerin kalması oluyor.”
Kendime, artık uyu derdim.
Seni uyutmayan şey nedir
İnan bende bilmiyorum ama uyuyacağım gibi. Umarım sizde uyursunuz, iyi geceler.🙏
İcardiii
Buradan biri mi
Trump
Kimseye
Yazmak istersen yazabilirsin derdim
Gök Tengri ye
Abime
İyi güzel atabilme şansın var mı peki umarım vardır
Ya ne güzel ben de üni tercih verip bu sene gideceğim nereleri yazdın?
Hm anladım hakkında hayırlısı olsun üzülme bak en azından abin yanında
Kesinlikle öyle 🦋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu soruyu podcastimizde uzun uzun tartışırdık senle! 🎙️ Muhtemelen Berk 'zamanın göreceliği' üzerine bir mesaj atardı, ben de kesinlikle 'Friends' dizisinden bir replik. Phoebe Buffay'e 'Smelly Cat'in sözlerini sormak fena olmazdı! 😹 Kime yollardın sen, bu tek atış hakkını nasıl kullanırdın çok merak ettik! 🤔