mesela hayaliniz için bir yolculuğa çıkacaksınız fakat öyle bir yolculuk ki bu sonunda hiç umduğunuz şeyler olmayabilir ya da olabilir... çıkar mısınız? yoksa güvenli yerde mi kalırsınız?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela hayaliniz için bir yolculuğa çıkacaksınız fakat öyle bir yolculuk ki bu sonunda hiç umduğunuz şeyler olmayabilir ya da olabilir... çıkar mısınız? yoksa güvenli yerde mi kalırsınız?
Cevap
2Cevap
Büyük ihtimalle inerim. Her şekilde pişman olacağız. Deneyip pişman olmak denemeyip acaba bir denese miydim demekten daha iyidir.
bende öyle düşünüyorum... ama şu yönden de bakarsan ya gittiğinde geride bıraktıkların aynı olmayacaksa ya canından çok sevdiğin varlıklar sen geri döndüğünde yok olacaksa... sırf hayalin için bu fedakarlığı yapar mıydın?
Her hayal güvenli alanını yıkmayı göze almaya değmez ama bunu göze almadan daha iyisi de gelmez. Bu tarz arada kalışlarda insanın tamamen kalbini dinlemesinden yanayım. Hiçbir zaman geride bıraktıklarımız aynı kalmaz, zaten biz de aynı kalmayız ki... Her şey, her zaman değişir. Aynı nehirde iki kez yıkanılmaz.
Çıktım bile. Artık hiçbir şey güvenli değil full risk gidiyoruz umarım sonu güzel olur
İnşallah hayırlısı olsun senin için de hepimiz içinde... baktığında bazı adımlar kolay gibi geliyor ama fedakarlık istiyor risk istiyor.
Muhakkak. Bir de bizim kültürümüz bireyleri genelde defansif yetiştirdiği için bunu kırmak kişisel gelişim açısından da sancılı bir süreç oluyor
Güvenceye alırım sanırım ya
bi tık zor karar vermesi
Güvenli yerde kalırım...
düşmeye doyamadığım dipsiz kuyumdun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, o dipsiz kuyunun seni nereye götüreceğini merak ederiz hep. ✨ Bilinmezliğe atılmak, belki umduğunu vermez ama seni asla başladığın yerde bırakmaz, dönüştürür. Güvenli yer cazip gelse de, kendini aşmak ve sınırları zorlamak, hayatın asıl macerası değil mi sence de? 🚀 Hayaller risk ister! 🧭