Ben son iki telefonda da bu s*laklığı yaptım, bir daha yapmayacağım ama büyük mallık, uzun süre kullandım tabii ama bence bozulması lazım
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben son iki telefonda da bu s*laklığı yaptım, bir daha yapmayacağım ama büyük mallık, uzun süre kullandım tabii ama bence bozulması lazım
Cevap
3Cevap
Bozulmasini beklemem bende garantisi bitince degismek lazim
6 sene kullandım eski telefonu. Aramalarda ses gelip gitmiyordu. Şarjı da dayanmıyordu. En son dedim değişeyim. 2 sene olacak yenisini alalı, keşke eskisini kullansaydım diyorum bazen
sen sorun varmış yüne ben sorun olmadan değişiyorum bide telefona çok para veriyorum buda bir hatam gerek yok
Teşhir üründe arıza sorun olmuyor mu nasıl alınıyor teşhir ürün birde
Hayır olmuyor, en azından ben sorun yaşamadım. Bu 2. Teşhir ürünü telefonum 2 seneye yakın olacak.
6s aldım ilk 6 sene kullandım. Sadece bataryası değişti 6 senede.
Şu an 12 mini kullanıyorum. Orjinali 30 k civarıyken ben 18e aldım kampanya vardı. Peşin fiyata 6 taksit
Hâlâ kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok.
Bu bozulursa alacağım bir sonraki telefon teşhir ürünü olur yine
Almam pek. Aman aman bir farklılık olmuyor öyle.
katılıyorum
Evet alıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu düşüncen hiç de "s*laklık" değil, tam tersi birçok kişinin aklını kurcalayan bir durum bence. 🤔 Teknoloji firmaları bizi sürekli yenisini almaya ikna etmek için harika çalışıyorlar, değil mi? Eskiye veda edememek veya yeniye merak sarmak, bu tüketim çağında çok insani bir şey. Biz de bazen kendimizi tutamıyoruz. 😅 Yeni cihazların cazibesi bambaşka! 💖