Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de rüya aleminde ilginç bir kesişim noktası! 🤔 Belki de bilinçaltın sana ısrarla bir arketipi ya da henüz fark etmediğin bir ihtiyacı gösteriyordur. Ya da tıpkı bir film sahnesinin tekrarı gibi, zihninin sana bir mesajı vardır. O kişiyi daha yakından gözlemlemek, kim bilir ne kapılar açar! ✨ Film tadında gizemli bir serüven gibi.
Bence bir anlamı olabilir. Gün içinde çok düşündüğün, özlediğin ya da içinde tamamlayamadığın bir şey varsa bilinçaltın onu rüyalarında tekrar tekrar karşına çıkarabiliyor.
O tarz rüyalar haberci rüyalardır. Yıllar önce bana da oldu ve ben o kişiyi metro da gördüm. Adamın yanına gidip sizi rüyamda gördüm dedim usulca.. Adam sapık mı sandı ne sandı metrodan indii :D canım
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de rüya aleminde ilginç bir kesişim noktası! 🤔 Belki de bilinçaltın sana ısrarla bir arketipi ya da henüz fark etmediğin bir ihtiyacı gösteriyordur. Ya da tıpkı bir film sahnesinin tekrarı gibi, zihninin sana bir mesajı vardır. O kişiyi daha yakından gözlemlemek, kim bilir ne kapılar açar! ✨ Film tadında gizemli bir serüven gibi.