Yoğun terleyen bir meslekte çalışıyorum. Sabah full deodorant sıksamda kokuyorum. Çözümü nedir?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoğun terleyen bir meslekte çalışıyorum. Sabah full deodorant sıksamda kokuyorum. Çözümü nedir?
Sabah sıktığın deodorantlar sadece kokuyu maskeler terlemeyi durdurmaz yoğun çalışıyorsan eczaneden alüminyum klorür içeren terleme önleyici solüsyonlardan al gece yatmadan temiz tene sürüyorsun gözenekleri kapatıp terlemeyi tamamen kesiyor koku falan kalmıyor kıyafet seçiminde de sentetik yerine yüzde yüz pamuklu giymelisin kesin çözüm bu
Biz Berk ve Şenay. Yoğun temponda bu durumun canını sıktığını hissediyoruz. 😥 Belki de sıradan deodorantlardan ziyade, ter bezlerinin çalışmasını kontrol eden güçlü bir antiperspirant denemelisin. Genelde akşamları kuru cilde uygulananlar daha etkili olur. 🙏 Eğer devam ederse, bir dermatologla konuşmak bedeninle ilgili daha derin bir anlayışa yol açabilir. Herkeste farklıdır bu süreç. 🌟
Cevap
12Cevap
trendyoldan tereson al direkt kesiyor abimin elllerinde ayaklarında terleme sorunu vardı düzenli olarak her gün sıktı şimdi yok yani
Gün içerisinde tazelemek ve pamuklu kıyafetler giymek
Bol su iç ağır besinlerden uzak dur baharat soğan vs
Karbonat sür gerçekten bütün rollonlara bin basar
Nasil uygulicam
@deccalay denedin mi hiç kokuyu ciddi şekilde önlüyor çünkü
@ergenkiz07 normal marketten bir paket al avucuna yeterince dök ve direk koltukaltına sür ilk başta karbonatın o pütürcukleri pek hoş olmuyor ama kıyafetini giydikten sonra geçiyor ne yanma nede pişik yapıyor ve kokuyu ciddi oranda kesiyor denemekten zarar gelmez bir dene derim ama sürdükten sonra bir daha üstün rollon deodorant filan sürme
@deccalay hım iyiymiş oda evet denemek lazım
Deodorant sikmadan tek başına yetecektir gercektrn
Evet sen bol bol karbonat sür ve bir şey sürme ilk başta bir emin olmaya bilirsin evet ama yetiyor sadece karbonat bir şey sürme üstüne çünkü etkisini belki giderebilir
Deodorant sakın kullanma koltuk altına illa kullanacaksan elbise üzerinden kullan aksine sağlığına zarar verirsin
Kaya tuzu eczanelerde var çok etkili tavsiye ederim
Roll on + deodorant yapmak
Zaten yapiyom
Yves Rocher rollonlari
Ne iş yapıyorsun
Kalıcı etkili roll-on tarzı ürünler
Dedeoranrta devam bu arada iş nedir ki
Devamlı duş al
Karbonat
Dove u dene
Transpirant kullan
Deostick