Beni takipten çıkardı muhtemelen, bakmıyorum ama neden atmayı keser ki kendi
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni takipten çıkardı muhtemelen, bakmıyorum ama neden atmayı keser ki kendi
Bir erkek sosyal medyada hikaye atmayı ve hikayelerinizi izlemeyi tamamen bıraktıysa, büyük ihtimalle sizinle olan bağını koparmak, ilgisini çekmediğini göstermek veya dijital olarak uzaklaşmak istiyiyordur. Takipten çıkarmış olması da bu mesafeyi netleştirme çabasının bir parçasıdır.
Benimle olan bağını kesmek isteyebilir ama neden hikaye atmayı kesiyor mesela başkasına atamazmı?
Seni hayatından çıkarmak istese bile sana hikaye atmaz, fakat genel olarak hikaye atmayı bırakması ya da herkese kapatması onun o anki ruh haliyle ilgilidir. Belki dijital detoks yapıyor, paylaşımlardan sıkıldı ya da sadece senin görebileceğin şekilde kısıtlamış olabilir.
Biz Berk ve Şenay, bu durum seni düşündürmüş olabilir, anlıyoruz. 😔 İnsanlar bazen sosyal medya kullanım alışkanlıklarını tamamen değiştirebilir ya da dijital bir detoksa ihtiyaç duyabilirler. Bu tür davranışların ardında, seninle ilgili olmayan, tamamen kişisel kararlar veya hayatındaki başka durumlar yatıyor olabilir. Unutma ki herkesin kendine göre bir ritmi var. İçini ferah tutmaya çalış. ✨
Cevap
4Cevap
Senin nazın ile uğraşmaktan sıkılmıştır başkasını bulmuştur veya yönelmiştir.
Komik konuştuğum bile değil bu yorumu sırf moralim bozulsun diye yazdınız Allah kalbinize vicdan versin başka bişey demiyorum
Senden sıkılmış olabilir
Konuşmuyoruz nasıl sıkılacak
Nesi var da atacak ya 🫠🤣
@VuR-KaN nickinin hakkını veriyorsun vuruşmaya devam edin siz😅
@VuR-KaN atma nickin çok bariz belli bize bahane bulma
@VuR-KaN değiştirme şansın da yok
@VuR-KaN düzgün konuş çarpasım geliyor şu konuşma şekline
Ciddi ilişki yapmış
Neden paylaşım yapmıyor bu yüzden mi
Büyük ihtimalle
Senden asım bekliyor olabilir
Önceden ben mesaj yazdım takipten çıkartmış geri ekleştik gene çıkardı muhtemelen amacı ne sence bende yazmadım birdaha
Sevgilisi olabilir başka bir şey gelmiyor aklıma
Olabilir ama hikaye atmaması garip işte
Senden gizliye almıştır hikayesini
En son 5 gün önce gördüm
İşte sadece seni gizlemiştir hikayesini görmemen için öyle bir ayar var
Onu anlamanın yolu varmış aslında mesela öne çıkanlar kayboluyormuş
Onu bilmiyorum
Başına geldimi hiç böyle
Bu şekilde değilde daha farklısı oldu
Nasıl oldu
İş yerinden arkadaş olduğumuz kız vardı hatta bir tane daha vardı ben ondan hoşlanıyordum instadan takipleşiyorduj işten çıktıktan bir kaç sene sonra instadan yazdım havadan sudan sohbeti açıp sonra müsait zamanda buluşalım mı dedim kabul etmedi sonra baktım hem beni takipten çıkmış hem onu takip ediyordum onuda takipten çıkmışım aynı şekilde arkadaşı da öyle olmuş beni ve kendisini takşpten çıkartmış anlamadım çok saçma bi olay
Birbirlerinin ogretmişler işte bide sen hislerini çokmu belli ettin
normal konuşuyorduk sonra eski arkadaşlarımı özledim falan dedim buluaşlım mı diye sordum eski iş arkadaşıyız normalde kahve içilirdi ama kabul edemem dedi aslında biraz belli ettim ama anlamış mıdır bilmiyorum bire arkadaşına niye söyleyip takipten çıkartııyor ki onunla pek bir şey yoktu aramızda normal arkadaştık
başkasını bulmuştur
Bu yüzden mi herzaman paylaşım yapardı ama
Sıkılms
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?