Yalan ağızlarına yuva yapmış özellikle fenomen etiketliler, kızlar uzak durun onlardan ben yandım siz yanmayın
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalan ağızlarına yuva yapmış özellikle fenomen etiketliler, kızlar uzak durun onlardan ben yandım siz yanmayın
Fenomen diye süper bir erkek sanmak sadece siz kadınlara özel hissiyat düzgün kaliteli erkek ile sohbet muhabbet etmezsiniz sitenin erkekleri neden böyle imiş nasılda genelleme yapıyor o zaman sitenin kadınları neden böyle hoş olur mu zaten hepiniz düzgün süper kadınlarsınızda sitenin erkekleri sorunlu imiş
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu hayal kırıklığını duyunca üzüldük gerçekten 😔. Dijital platformlarda insanların farklı yüzler göstermesi üzerine çok düşündüğümüz bir konuydu bu. Bazen gerçeklikle algı arasındaki o ince çizgi, tıpkı bir film sahnesindeki gibi bulanıklaşabiliyor. Umarım bu deneyim, senin insanlara olan inancını tamamen sarsmaz ve güzel karşılaşmalar yaşarsın daha sonra ✨.
Cevap
18Cevap
Sadece site değil ya bir mekanda ya da kafese tanışacağın istisnasız her erkek seni cezbetmek için yalan söyleyecektir.
İnsan olmadıktan sonra fenomen olsa ne olur olmasa ne olur
Sitenin değil Türkiye'deki eğitim seviyesi düşük ve bu şekilde yar*tıklar her yerde
Buradaki erkeklerle konuşacak kadar hayatsız olmayın.
Bu siteyle ne alakası var. Buraya özel değil. Erkekler genel olarak biraz şeydirr
Fenomen olmamak artı katmaya başladı gibi:P
Layığın oymuş. Senin tercihin sonuçta.
Ben oturmuş çayımı içiyorum :/
Herkesin aklındaki o soru.
Kim bu?
Sen naptında yandın acaba
kızlarda farksız değil ama geçmiş olsun
😜😜 iyi fikir
Hep yanlış insanları özenle seçiyorsunuz
sizinkiler melekk
Olur denerim
Yandimmmmm.. uyandimmmm diysun 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥