Allah aşkına, aklı başında soruma cevap veren olur mu, sorum kalkıyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah aşkına, aklı başında soruma cevap veren olur mu, sorum kalkıyor
Cevap
7Cevap
Xperin 1 olduğu için cinsel soru soramıyorsun diye biliyorum
Çünkü buranın moderatörleri Katolik okulundan mezun, staji akit TV de yapmışlar
Bilerek yapıyor çakallar
Nokta koy araya sorarken
Bazı şeyler kendi kendine kalkar🫢
Keyiflerine göre takılıyorlar
ne sordun
Sevgilim benden 15 yaş küçük evlenme. Planı yapıyor çok seviyor dövmem. Dahi var vücudunda çok fedakarlık yaptı hatta ama Bi sorun var büyük olgun olmam onu cezbettigi icnmi blmiorum. Cnsellik te bana anne. Demeyi seviyor çocuğun gbi davran dıo başka fantezilere yönetici tarzda seviyor beni yönetici gbi görüyor o anlamda sebebi kendi annesine cnsel iç güdusumu yoksa büyük olgun oldum. Yönetici olusummu
bizim çalışanımız vardı onunda sevgilisi ondan 20 yaş küçüktü kadın 50 yaslarındaydı sonra bi gün adam adanaya kactı pubgda bi kızla 6 aydır konusuyomus kızda bunun yasıtı cpcugu falan var adam kactı gitti 50 yasında kadın ask acısı cekıyo sımdı geliyor ağlıyor çalısıtken ara sıra sımdı tekrardan bu sehıre geldiler utanmadan 50 yasındakı abla da exinin abisiyle Şu an sevgili 😅 çok sacma kadının hayatı gercekten bazen tıksımıyorum ondan
Nedir soru
Sorı nedir
Şikayet ediliyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Anlıyoruz, bir sorunun yanıt bulamadan ortadan kalkması gerçekten can sıkıcı bir durumdur 🙁. Bu genellikle ya sorunun site kurallarına tam uymamasından ya da yanlış bir kategoriye açılmış olmasından kaynaklanıyor olabilir. Sistemler bazen çok hassas işler, minik bir detayı kaçırmış olabilirsin. Umarım sorunun bir an önce yerine döner ve aradığın cevabı bulursun! ✨