Soru spam falan değil arkadaşlar, kılavuzu düzgün okuyun pls
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soru spam falan değil arkadaşlar, kılavuzu düzgün okuyun pls
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üzerinde H işareti bulunan bi gökdelene park et djdj
Yokki, denize atladım helikopil pattis oldu. Yenisini alcam yarın. Ucuz bişi zaten. Geçenkini 50 milyona aldımdı
İsraf etme 😬
Atlamasam düşüp ölcektim ondan atladım. Yata bindik gidiyoz. Zenginlik de zor
Pilot tut bi tane kendini neden yoruyosun bu nasıl zenginlik sxmd
O zaman da sıkılıyom ya, ben kullanırken zaman geçiyo
Vecihi gibi park et dhdhd
Park yeri bulamadım, denize yaklaştırıp suya atlicam. Altı üstü birkaç on milyon tl yani
On yüz bin milyon sdj
yok ama jetime o kadar para vermiştim de ülke içinde kullanışlı değil. Her yer yarım saat (o da ülkenin diğer ucuna gidersem). 10 dakkada Ankara'ya gitmek için jeti havalandırmak gereksiz geliyo. Havaalanından iniş izni istemek daha uzun sürüyo. Geçen tartıştım zaten, sinir etti. Stajyer almışlar heralde havaalanına
Shshshs allahım ne acılar var
Sorma ya, millet sanıyo ki zenginlik kolay. Çok zorluk çekiyom (çekmiyom ama çekiyom demek güzel oluyo)
Allah çektirmesinnshddh
Amin amin
tam şuraya
Yenisini aldım np
Konya ovasina
Oraya kadar yakıt yetmez ama, az önce polis parmak sallayarak bişey dedi. Sanırım indirirsen fena yapıcam demek istiyo. Araziye indirsem hepsi sahipli ya, dayak yemim bi de tarlaya helikopil indirdim diye
Sen öyleyse havada kal en iyisi kzjsjdna
Benzinim bitince napçam
Park edecek yer bulursun işte o zaman sksjs
Ölcem ölcem
Evinde otursaydın böyle sorunların olmasdi
Evde sıkılıyom, bi helikoptere binip temiz hava alim dedim, evden çok uzaklaşmışım, döncek benzinim de yok. Zenginlik de zor. Benzin istasyonunu satın alsam evrak falan derken yine inmem gerekiyo
😄😄😄
Bu bana ders oldu, bundan sonra helikopter pisti olmayan villa almicam. Varlık içinde yokluk çekiyom şu an, neyse ilerde denize atlıcam artık napalım, yeni helikopter alırım. Benden değerli diil ya
Nereye istersen oraya
boş yer yok 2 saattir havadayım, her yer ya çatı ya yol. Hadi çatıya indim, nası aşşa incem