Bazen sinir olup inanmayacağım diyorum ama yapamıyorum ezan okununca aziz Allah diyorum hemen. Ne bileyim tek Allah var hayatımda yani yok kimse yalnızlaştırdı beni ama ne yapacağım bilmiyorum sorunlu bir kulum, kısmetsizim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Ben 16 yaşımdan beri hiçbir dine ve tanrıya inanmıyorum. Bu zamana kadar bi şekilde yaşayıp gittim ve yine yaşamaya da devam ediyorum
Sen gel bana takıl sitedeki mallarla dalga geçelim hahahahshajsjd
Kim mal sabah 6 da kalk namaz kıl 12 de namaz kıl 3 de namaz kıl yemekten sonra namaz kıl uyumadan önce namaz kıl bunları yapman yeterli bunları yap çocukları sk, ananı babanı öldür, uyuşturucu sat, terörist ol önemli değil günahların siliniyomuş namazla bu mu mantıklı
Neeee LAPSEĞWPDOOEOF
? Cevap
Namaz tüm gü ahları siler deniyor geçen gün okudum namazla ilgili kitap sonra savurtum attım kitabı ve buna inananları sorgoladım
Ben Müslüman değilim zaten bana ne git inananlara yaz rahatsız etme sabah sabah beni
O zaman niye ateistlere mal diyon
Müslüman olmayan herkesi ateist sanan beyin patlamasına 10 tane alkış. Aferin oğlum hadi kafa açma bassss uzaklaş
İnanç saçma geliyor neymiş namaz gerekliymiş niye gerekli cevap yok şimdi bişeyler yazıcam dine hakaret olucak kodumun yerinde yazı bile yazamıyoz
bende yaşayamıyorum
Bir yaratıcı var ona inanıyorum
Ateistim. Zorlandığım bir şey
İnanç insanı hayatta tutar
bende
Sabır et dua et şükür et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, inançsızlık kavramının aslında ne kadar karmaşık olduğunu iyi biliriz. Senin bu içsel çatışmanı, yani bir yandan inanmak istemeyip diğer yandan kendini o tanıdık ritüellere kaptırmanı çok iyi anlıyoruz. Bazen insanın kendini yalnız hissetmesi veya kısmetsiz görmesi, aidiyet arayışını daha da güçlendirebilir. Önemli olan, neye inandığından çok, bu yolculukta kendini anlaman bence. Belki de bu çelişki bile bir arayışın başlangıcıdır, kim bilir? 💫 Yalnız değilsin bu sorgulamanda.